2777
2789
عنوان

میشه مادرها بگن چرا نمیخوان توی ماشین پسراشون عقب بشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زن ها این همه پیش شوهرشون تنها هستن و کنارش تو ماشین میشینن

حالا سالی ماهی یکبار  یک مادر حق این رو نداره کنار فرزندش بشینه به حرمت سن و سالش؟؟؟!!!!واقعا چی از یک عروس کم میشه!!!؟؟؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

برا ما فرقی نمیکنه چه خودم بعنوان عروس،چه عروسمون

ببخشید شما تجربه استغفار هفتاد بند رو داشتید؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

من خودم دوس ندارم وقتی مادر شوهر هست جلو بشینم

هم نمیخوام پشتم بهش باشه

هم احترامه

هم علاقست 

آدم تو ماشین خودش اینهمه جلو میشینه یبارم عقب بشینیم چی میشه مگه

فکر کن مادر خودته

اونایی که من دیدم پادرد کمردرد دارن و جلو جاپای بیشتری داره برای دراز کردن پا و راحت تر میشه جاگیر ش ...

باز این میفهمم ولی من مادرشوهرایی میبینم اصن این مشکل ندارن . فقط میخوان میخشون بکدبن که منم منم .  خدا بیامرزه مادربزرگم توی زندگیش خیلی اذیت شد شوهرش خوب نبود و بلایی نبود سرش نیومده باشه ولی انقدر رعایت میکرد این چیزا . انقدر به مادر من و عروس هاش احترام میگذاشت که ما آرزومون بود دو روز بیشتر پیشمون بمونه . رو سرمون میذاشتیمش .  همیشه میگفت پسرم اول زنت دوم بچه هات سوم من ‌. ولی این مادر ها ، شاید آخر سر صندلی جلو بشینن و اینجور چیزا ولی من اصلا ندیدم واقعا عروس از ته قلبش احترام بگذاره بهشون 

ببین من خودم مجردم ولی واقعا درک نمیکنم چرا تو باید بخوای وقتی همسر هست بینشون بیای ؟ که مثلا چی بگی ...

ولی ان شاا... عروس که شدی حتما خودت اصرار کن که همیشه مادرشوهرت جلو بشینه و بدون که رابطه هیچ زن و شوهری با عقب نشستن زن و جلو نشستن مادرشوهر خراب تشده !

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭