2777
2789
عنوان

وای دوباره فک کنم تجدید شدم ای خدا منو بکش 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 102 پست
منم دوسالو نیمه😎😂 البته نمیدونم اغتخار باید کرد یا ناراحت باید بشم 😅 بهرحال امیدوارم هرجا هست خوش ...

رکورد گینس میزنیم 

نه خوشحال باش نمیبینی من الان بدون تریاک دارم توهم میزنم 

ولی میتونی سبزی پاک‌کن خوبی باشی😃😂

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بهبه 😂چاقو بده من

بلدی؟ تورو قران مراقب دستام باش بخدا این مدت از بس دستامو با چاقو بریدم واسه گوشت پاک کردنو مرغ پاک کردن هرکس دستمو بییینه فک کرده هزار بار توس دعوا چاقو خورده دستام🥲😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا فقط مدیر ارو میشناسم‌ که وحشیه‌ اصلا نمیشه باهاش حرف زد مامانم کفته بود پول میدیم‌ فقط اینو ۷ ب ...

خدایی زشت بوده گفتین پول میدیم نمره بدین حق داشته ناراحت شه 

۶..۷  نمونه سوال میخوندین ۷ رو گرفته بودین  ریاضی همه مثل همه 

یکم بخونید 

بلدی؟ تورو قران مراقب دستام باش بخدا این مدت از بس دستامو با چاقو بریدم واسه گوشت پاک کردنو مرغ پاک ...

اره خب یجوری کنار میایم 

تو کار منزل آشپزی برا منه بقیه برا تو🤣

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

رکورد گینس میزنیم نه خوشحال باش نمیبینی من الان بدون تریاک دارم توهم میزنم ولی میتونی سبزی پاک‌کن خو ...

😂😂😂 الان میان بعلت ترویج فرهنگ تریاک کشی تعلیقمون میکنن نکن اینکارو باما😂😂 

حالا چرا سبزی چرا لوبیا سبز نباشه ؟ یا چرا سالاد درست نکنم؟😂😂

😂😂😂 الان میان بعلت ترویج فرهنگ تریاک کشی تعلیقمون میکنن نکن اینکارو باما😂😂 حالا چرا سبزی چرا لو ...

حالا تو اون مثال سبزی پاک کردن رو نمیدونی همون غیبت کردنه🤣

ولی از اون باحال‌ها رو میگممم

این کار همیشمه غذام درست میکنم من😂 غذا چیا بلدی بپزی؟

ب نام خدا 

خجالت میکشم بگم خیلی نیست 😭😂

بیام یادم بدی😃