2777
2789

نزدیک پانزده ساله متاهلم اکه بخام سالهای دوستی و آشنایی رو هم حساب کنم بیش از بیست ساله که با یار خودم همراهم. 

ثمره ی این زمان نه چندان کوتاه پسر زیبای 8سالمه. 

توی این سالها من و همسرم نه از این فرشته های اینستایی بودیم که بی ام دبلیو به همدیگه کادو بدیم و نه از این هیولاهای نی نی سایتی که حتی یه تبریک رو از هم دریغ کنیم. 

اما امروز.... همسرم شیفت بود. گرچه دیشب با پسرم تا اخرین لحظه پچ پچ میکردن و حتی چند بار شنیدم که پسرم میگفت بابا خرس صورتیییی بخر دوست داره! ولی از صبح که پسرم رفت مدرسه و همسرم سرکار بود علی رغم چندین و چند تماس ساده خبری از حتی یک عزیزم روزت مبارک نبود. 

تقریبا با تمام خانمهای اقوام و دوستان یا تماس گرفتم یا تماس گرفتند و تبریک رد و بدل شد اما همسرم هیچ. 

ظهر رفتم دنبال پسرم اونم انگارکه نه انگار...  

قبل از خواب عصرگاهی به روال هر روز پسرم و همسرم با هم تلفنی حرف زدن و بعد رفتیم و خوابیدیم... 

ساعت 6عصر زنگ درو زدن پسرم فوری از تخت پرید پایین و یه برگه ی کوچیکو بدو بدو کنان برداشت و درو زد و رفت پایین

وقتی اومد بالا تو دستای کوچیکش یه جعبه ی کوچیک دیجی کالا بود و با خنده میگفت مامان سوپرایزززز روزت مبارک. 

و منی که با 38سال سن اشک تو چشمام جمع شده بود. عکس محتویات جعبه رو هم تو پست بعد میزارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید