2777
2789
عنوان

تبریک نگفت بازم😑😞💔

745 بازدید | 62 پست

ما دو ساله عقد کردیم سال اول اول صبحی زود بیدارم کرد و بهم روز زن رو تبریک گفت و بعد برام یه شعر عاشقانه فرستاد و بعدم برام یه انگشتر طلا خرید🙄🥺

بعد امروز از صب هی منتظرم پیام بده بگه خانومم روزت مبارک، نگفت، نه زنگ زد نه پیام 

بعدالظهر خودم بهش زنگ زدمو و داشتیم حرف میزدیم گفت مادرم نیستی بگم روزت مبارک، 

بعد من گفتم باش خدافظ چون ناراحت شدم😞

بعد زنگ زد کفت چته اعصاب نداری کسی نمیتونه باهات حرف بزنه، همه رو از خودت دور میکنی 🙂💔

بعد کفت اگ حرفی نداری قطع کن😞🖤🖤🖤

آخه مگه من به جز مهربونی براش چیکار کردم

هیی خدا🖤😞

اینم روز زن و کادوی همسرم 🫂🤝🖤

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قطع نمیکردی روز مرد تلافی میکنی دیگه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یاد بگیریم با ادمی ازدواج کنیم که ارزش و احتراممون رو حفظ کنه ...هر کسی لیاقت مهربونی نداره،

آخه نمیدونم چرا اینجوری میکنه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

چقدر ازدواج ترسناکه سر همچین چیزی بخوای ناراحت بشی که همش بحث و دعواست 😶

بابا همه دعوا راه نیندازند

ابنا اینطوری هستن

من اصلا اهمیت نمیدم کادو داد یا نداد

چون تو زمان هایی که مناسبتی نیس پول داشته باشه میگه انقدر پول دارم بیا برات طلا بخریم

نداشته باشه خوب نمیخره 

نمی دونم اینا تازه ازدواج کرده هستن چی آن دهه چند هستن نمی دونم والا واقعا هنگ میکنم 

من ۱۵ ساله ازدواج کردم