2777
2789
عنوان

نامزدم ماشین خریده برام😀🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5588 بازدید | 267 پست
دخترخوب دفعه دگه بهتردروغ بگوماشینی هفته قبل شرکت تحویل داده هنوزسندوکارت ماشین وبیمه نامش نیومده بن ...

هر طرف رو داره جمع میکنه یه دفعه یه گند جدید از اون طرف درمیره

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترخوب دفعه دگه بهتردروغ بگوماشینی هفته قبل شرکت تحویل داده هنوزسندوکارت ماشین وبیمه نامش نیومده بن ...

ما ماشینمونو سه هفته پیش تحویل گرفتیم هنوز مدارکش نیومده گفتن یک ماه تا ۴۹ روز دیگه

همکار خانواده بودن چکار کنم قبول نمیکردن سریع نامزد کنیم با نامزدم تا پدرم راضی شد تا اوشون پول جمع ...

همین که واسمون تاسف نخوردی و تاپیکو قفل نکردی و هنوز سنگرو نگه داشتی دمت گرم👏👏

😂😂😂😂

خدا یکساله نامزدم پیگیر بودن و مدرن آشنا شدیم این خاستگار ها سنتی بودن و من جوابم منفی بود بخاطر خان ...

باشه ماباورکردیم0😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
فکت:رویاهای یک دختر ۱۱۳-۱۴ساله🫡

عزیزم پناه بر خدا چرا بخوام دروغ بگم 

من خودم از خونه خودمون ماشین دارم و خوب امکانات و چیزایی ک لازمه داشتم خوب بعدم من ۲۲ سالمه ماشین هم سندش همون موقع نمیاد امروز هم نقل انتقال سند هم کارای دیگ رو انجام دادن 

عزیزم دیشب طولانی ترین شب سال بود. وقت زیاد داشته هم خاستگار راه داده هم با یکی دیگه نامزد کرده هم م ...

اصلاحواسم نبود

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یکیم بود تعلیق شده هی میومد به منو یه کاربر دیگه گیر میداد چرت و پرت میگفت یه کاغذ مینوشتن میدادن دستش که برو اینارو بگو😂 تاپیک زد عاشق شدم فرداش تاپیک زد شوهرشه مدرسه میسازه فلان جا میره ماموریت😂 

یه معلوم الحال بدتر از خودشم هندونه میداد دستش😂

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️