2777
2789
عنوان

نامزدم ماشین خریده برام😀🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5974 بازدید | 272 پست
پس بیخیال ادمی بخوادت سریع میاد جلو طبق تجربه میگم

راست میگی واقعن 

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایشالله که هرچی به صلاحته واست اتفاق بیفته عزیزم 💕❤️

مرسی همچنین شما زن مهراد آقا 😘😍

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

اره بخدا بلاکش میکردی 😂کلاس الکی میزارن مثلا که چی؟؟؟ نیازی نیست من بیام تو ی سایت بگم شوهرم خونه ب ...

اخرین بار زنگ زد بهم گفت مادرشوهرم اصرار داره که از اول برام عروسی بگیرن ( عروس شده بود رفته بود خونش ) 

میگفت مادرشوهرم میگه تمام هزینه هاشم نصف نصف میدیم دوباره یه عروسی مجلل بگیریم 

دیدم نمیتونم وقتمو پای تخیلات بقیه هدر بدم قطع رابطه کردم 

فکر‌کنم اینجور ادما میخوان با قانون جذب به همه چی برسن اینطوری میگن تا براورده بشه دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

اخرین بار زنگ زد بهم گفت مادرشوهرم اصرار داره که از اول برام عروسی بگیرن ( عروس شده بود رفته بود خون ...

مگه چند بار میخواد عروسی بگیره اونم تو این وضعیت اقتصادی؟ 

همچین آدم های دیدم اتفاقا اکثر حرفاشونم دروغه و توهم ذهن خودشونه مثلا میخوان خودشون تو بالا بالا ها نشون بدن

متنفرم از آدم های حراف و متوهم و اینایی که همش معذرت میخوام چس کلاس میزارن😝

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
سند گذاشت😐اصلا سیم میمای مغزم سوخت

باور کردی که نامزادش خریده ؟

یا به نام خودش هست ؟

یه جا گفت ۲۲ سالمه 

دوباره گفت ۲۴ 

اونجا که عکس سند رو فرستاد بهش گفتن تو ۲۳ سالته 

هی دوباره داشت جمعش میکرد

و اینکه تاپیک های قبلش متاسفانه همش دروغ 

عزیزم دیشب طولانی ترین شب سال بود. وقت زیاد داشته هم خاستگار راه داده هم با یکی دیگه نامزد کرده هم م ...

وای چقدر من خندیدم به پستت🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

نه اونی ک دکتر بود اون ک گفتم به دوستم نیان اونی که مهندس بود بازم من جوابم منفی بود بخاطر پدرم اومد ...

چقد چرت و پرت میگی🤣

مجبورید دروغ بگین مگه

دکتره رو رد کردم 

مهندسه رو رد کردم 

اینو گرفتم و فلان

بعد هنوز عقد نکرده ماشین بنامت کرد  🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

چقد چرت و پرت میگی🤣مجبورید دروغ بگین مگهدکتره رو رد کردم مهندسه رو رد کردم اینو گرفتم و فلانبعد هنو ...

چرت رو خودت میگی لابد باید از خاستگارا هم آدرس بزارم بفهمی ک آدم درس حسابی میومدن خاستگاری خوبه گفتنم جوابم منفیه نامزدم دوس داشتم و کلی زمان برد ک نامزد شدیم الان نه عقدیم نه عروسی داریم آشنایی میشیم و حلقه و مسائل دیگ رو درس میکنیم