بچه ها خبری شنیدم از خوشحالی ذوق زده شدم نامزد کردم سه هفته پیش نامزدم ماشین از شرکت تحویل گرفته بود این هفته نامزدم ماشین زد به نامم و امروز سوپرایزم کردم آرزوی میکنم ک همه جوانا به خواسته شون برسن 🙂🥳
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بابا دیروز ک دکتر بودن و دوستم معرفی کردن من نداشتم بیان خونه و ر دم رد کردم خاستگار مهندسم ک گفت با ...
اصلا ت درست خاستگار اومده با اینکه نامزد کردی همش درستتتت بخاطر پدرت قبول کردی فقط ببینین همو بعد ج منفی بدی . اما کسی ک جوابش منفیه و نامزد کرده و این خاستگاریش ی خاستگاریه الکیه ، نمیاد اینجا تاپیک بزنه بنظرتون قبولش کنم یا ن
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
تاپیک الکی زدی یانه مهم نیس برام ولی رو خیانت و اینا حساسم
چطور با یکی هستین به خواستگار های دیگم فک میکنین
برام قفله
اونم دوست نه ها نامزد
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻
همکار خانواده بودن چکار کنم قبول نمیکردن سریع نامزد کنیم با نامزدم تا پدرم راضی شد تا اوشون پول جمع کردن طول کشید نامزد من هم دنبال خونه و ماشین و اقدامات اولیه بود خوب کجاش عجیبه