2777
2789
عنوان

نامزدم ماشین خریده برام😀🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6157 بازدید | 277 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا دیروز ک دکتر بودن و دوستم معرفی کردن من نداشتم بیان خونه و ر دم رد کردم خاستگار مهندسم ک گفت با ...

اصلا ت درست خاستگار اومده با اینکه نامزد کردی همش درستتتت بخاطر پدرت قبول کردی فقط ببینین همو بعد ج منفی بدی . اما کسی ک جوابش منفیه و نامزد کرده و این خاستگاریش ی خاستگاریه الکیه ، نمیاد اینجا تاپیک بزنه بنظرتون قبولش کنم یا ن

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

تاپیک الکی زدی یانه مهم نیس برام ولی رو خیانت و اینا حساسم 

چطور با یکی هستین به خواستگار های دیگم فک میکنین 

برام قفله 

اونم دوست نه ها نامزد  

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بله خاستگار آقا مهندس بودن بخاطر پدرم قبول کردم بیان ولی من جوابم منفی بود بخاطر پدرم قبول کردم بیان ...

دخترخوب دفعه دگه بهتردروغ بگوماشینی هفته قبل شرکت تحویل داده هنوزسندوکارت ماشین وبیمه نامش نیومده بنام کسی بزنی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

وای وای خیلی خندیدم با این تاپیک و نظرا مرررسیی واقن🤣🤣🤣🤣

من به خالق دلبسته ام و چه زیبا معطر می‌کند تمام زندگی ام را با عطر خوش موفقیت🤍پ ن:به تفاوت های بینمون توجه نکن دوست خوبم🫶

تازه نوبت تعویض پلاک حداقل ۶ روز بعد هست تایید سخا هم میخواد به نام کسی که سند میخوره قبلش احراز هوی ...

اخه ماشین یکهفته قبل اومده سندنداره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اصلا ت درست خاستگار اومده با اینکه نامزد کردی همش درستتتت بخاطر پدرت قبول کردی فقط ببینین همو بعد ج ...

اون لحظه یادش رفته بود، تا حالا پیش نیومده یادت بره نامزد یا شوهر داری؟! چقد عجیبین که باور نمیکنین😒

پدرت نامزد داریو خواستگار راه میده ؟

همکار خانواده بودن چکار کنم قبول نمیکردن سریع نامزد کنیم  با نامزدم تا پدرم راضی شد تا اوشون پول جمع کردن طول کشید نامزد من هم دنبال خونه و ماشین و اقدامات اولیه بود خوب کجاش عجیبه