2777
2789
عنوان

نامزدم ماشین خریده برام😀🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6390 بازدید | 277 پست
بله خاستگار آقا مهندس بودن بخاطر پدرم قبول کردم بیان ولی من جوابم منفی بود بخاطر پدرم قبول کردم بیان ...

پدرت نمیدونه معنی نامزدو یا زوال عقل دارن خدایی نکرده؟

ای بابا تا کی حسادت حالا یه نفر هم که دیروز دکتر بهش معرفی کردن شبش اومده خواستگاری امروز صب نامزد ک ...

تازه نوبت تعویض پلاک حداقل ۶ روز بعد هست 

تایید سخا هم میخواد به نام کسی که سند میخوره قبلش 

احراز هویت ثنا هم برای دفترخونه میخواد 

کاریک روز و دو روز نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابا دیروز ک دکتر بودن و دوستم معرفی کردن من نداشتم بیان خونه و ر دم رد کردم خاستگار مهندسم ک گفت با ...

کاری با اینا ندارم فردی که نامزد داره تاپیک نمیزنه بگه خواستگار دارم چکار کنم چون تصمیمش رو گرفته 

و این کار خیانته

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

ن اون خاستگار مهندس هفته پیش یه خاستگار دیگ داشتم یک سال دنبال جوابم بودن با مامانم حرف میزد بالاخره ...

توکه گفتی سه هفته پیش نامزد کردی گلم چرا موقعی که نامزدی هفته پیشم خواستگار داشتی عزیزم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

بله خاستگار آقا مهندس بودن بخاطر پدرم قبول کردم بیان ولی من جوابم منفی بود بخاطر پدرم قبول کردم بیان ...

پدرت نامزد داریو خواستگار راه میده ؟

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

توکه گفتی سه هفته پیش نامزد کردی گلم چرا موقعی که نامزدی هفته پیشم خواستگار داشتی عزیزم

هفته پیش و دیروز حتی😂😂تاپیکم میزنه نظر هم میخواد که قبول کنم یا نه😂😂🤣🤣🤣

لامصذهب تودیروزتایپک خواستگارزدی کی نامزکردی لعنتی توزودپزم اینقدرزودنمیشه

عزیزم دیشب طولانی ترین شب سال بود. وقت زیاد داشته هم خاستگار راه داده هم با یکی دیگه نامزد کرده هم ماشین براش خریده واقعا چرا باور نمی‌کنید؟ 

لامصذهب تودیروزتایپک خواستگارزدی کی نامزکردی لعنتی توزودپزم اینقدرزودنمیشه

خدا یکساله نامزدم پیگیر بودن و مدرن آشنا شدیم این خاستگار ها سنتی بودن و من جوابم منفی بود بخاطر خانواده ام ک ناراحت نشن و همکار بودن راضی شدم بیان دکتره ک اصلا نداشتم بیان خاستگاری مهندسی هم بازم انتخاب من نبود و جواب منفی دادم

یکی بود گفتن حسن مخوای یا علی یا جعفر گفت حسن علی جعفرو 🤣 دلش نمیاد دل کسی بشکونه بچم ...همی قد ماهی که دنا برات میخرن و صف میبندن 

عزیزم دیشب طولانی ترین شب سال بود. وقت زیاد داشته هم خاستگار راه داده هم با یکی دیگه نامزد کرده هم م ...

چون حسودن😝

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇