2777
2789

یه چند وقته بدجور فکر خرید یه لیفان ۸۲۰ و اریزو ۵ افتاده تو سرم 

حالا هرجا سر میچرخونم این دوتا ماشینو میبینم 

عجیبه ها 

حالا دیگه کل شهر اریزو ۵ و لیفان ۸۲۰ دارن 😁😅

وافعا چرا اینطوریه 

همون قانون جذبه اره ؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

نه 

وقتی تو فکر یه چیزی هستی بیشتر به نمونه های عینیش دقت میکنی و به چشمت میان بخاطر همین حس میکنی زیاد شدن 

وگرنه بساط همونه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مغزت دقیقا همون رو فرمان میده ک ببینن وگرنه قبلا هم بودن ولی هیچکدوم نخر بدرد نمیخوره

چرا نخره شما دارین 

من تجربه آریزو رو دارم بی نظیره 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
اریزو م5teمیخوام

ان شاالله بخری لذتش رو ببری 

هر وقت خریدی یه بوق بزن از طرف من 😅😅😅

دقت کن هر کسی گفت نخر گیر بده ب اونوسیله تا بخری 😅😅😅

برای من پیش اومده حالا ماشین نبود گفتن نخر پشیمون میشی ....الان میگم چرا زودتر نگرفتم 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
به خاطر اینکه سواریش خشک خشک

نه والا 

شاید ماشین شما اینجوری بود

ان شاالله بخری لذتش رو ببری هر وقت خریدی یه بوق بزن از طرف من 😅😅😅دقت کن هر کسی گفت نخر گیر بده ب ...

قربونت برم ، چشم عزیزم😍😘

فنی اینا اذیت نمیکنه ؟؟؟ 

لیفان ۸۲۰ چطوره بنظرت ؟؟

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
قربونت برم ، چشم عزیزم😍😘فنی اینا اذیت نمیکنه ؟؟؟ لیفان ۸۲۰ چطوره بنظرت ؟؟

لیفان رو تجربه ندارم 

اما آریزو خیلی خوب بود 

میتونی سرچ کنی نظرسنجی ها رو بخونی 

ولی مطمئن باش کسی که نمیتونه بخره نوشته ماشین خوبی نیست 😅

لیفان رو تجربه ندارم اما آریزو خیلی خوب بود میتونی سرچ کنی نظرسنجی ها رو بخونی ولی مطمئن باش کسی که ...

اها ممنون عزیزم 

راستش سرچ کردم نوشته بودن گیربکسش ضعیفه ،فنر بندی خشکه ، سوختشم زیاده 

یکم دو دل شدم نسبت بهش 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

من درانتظار بچه بودم هرچی چشم مینداختم فقط دوقلو میدیدم اخرشم خودمو دوقلو دار شدم 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

من ی مدت بود از ماشین تارا خوشم میومد و فک میکردم خیلی کمه ببین هرجا میرفتم یکی دوتا می‌دیدم😂😑

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️