2777
2789
عنوان

نامزدم ماشین خریده برام😀🙂😍

| مشاهده متن کامل بحث + 6300 بازدید | 277 پست
توروخدا ببین کارمون به کجا رسیده که چهارتا بچه مدرسه ای ما رو اینجا ایسگا میکنن😂😭

هییییی 

الاناس که دیگه به مرحله ی کوبیدن به سینه برسیم😅😢

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا دیروز ک دکتر بودن و دوستم معرفی کردن من نداشتم بیان خونه و ر دم رد کردم خاستگار مهندسم ک گفت با ...

چجوری اینارو یادت میمونه؟

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

عزیزم اگه اشتباه نکنم هفته پیش نظرسنجی لباس واسه خواستگاری گذاشته بودی

چجوریاست؟؟

میگی سه هفته ست نامزدی ، بعد تو نامزدی دوباره تواستگار راه دادی ؟؟؟

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
اون مهندسی رد کردم چون بخاطر پدرم قبول کردم بیان و آقا به شرایط من نمی‌خورد خونه نداشت هنوز جوابم هم ...

لامصذهب تودیروزتایپک خواستگارزدی کی نامزکردی لعنتی توزودپزم اینقدرزودنمیشه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
وقتی نامزد داری باز خواسگار راه میدی ؟

و جالب اینکه نظر سنجی کرده قبولش کنم یا نه

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بله خاستگار آقا مهندس بودن بخاطر پدرم قبول کردم بیان ولی من جوابم منفی بود بخاطر پدرم قبول کردم بیان لباس هم پوشیدم پدرم با نامزدی من با نامزدم یک سال طول کشید ک‌ کنار اومد و قبول کرد ماشین الان نیومده شش ماه طول کشیده تا اومده

اون مهندسی رد کردم چون بخاطر پدرم قبول کردم بیان و آقا به شرایط من نمی‌خورد خونه نداشت هنوز جوابم هم ...

عکس، سند ماشینو بذار اسمتو لایت کن فقط رو یه برگه بنویس نی نی سایت و مدل ماشین و تاریخی که سند زده به نامت