2777
2789

من شیمی دارم تازه شروع کردم دو فصله همش یکم شو بلدم الان میخوام تا ۲ ۳ شب بخونم بدون استرس😁😁دعا کنید بالای ۱۷ بشم

🦋هر کی لایک کنه ... هستش لایک نکن خواهر من آخه🦋✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

وای اسی‌ من دانشگاه قبول شدم 

امتحان دهمم‌ مونده بود امروز ریاضی دادم ۵ ام نمیشم 😭 

اگه خیلی نمره ام‌ پایین باشه بازم پاس نمی کنن ؟ 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه من چه خاکی بریزم سرم باید از مهر میرفتم دانشگاه که سر این کوفتی نتونستم 😭

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
وای اسی‌ من دانشگاه قبول شدم امتحان دهمم‌ مونده بود امروز ریاضی دادم ۵ ام نمیشم 😭 اگه خیلی نمره ام‌ ...

نه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

وای اسی‌ من دانشگاه قبول شدم امتحان دهمم‌ مونده بود امروز ریاضی دادم ۵ ام نمیشم 😭 اگه خیلی نمره ام‌ ...

ای خداااا ایشالا پاس بشی

عمه ادنا هستم اوقات فراغت میام اینجا... 

یعنی ۱۰ ریاضی رو پاس نکرده بودی دوباره امتحان دادی بعد دو سال؟؟

آخه معمولا دیگه شهریور ۱۱ به ۱۲ میگیرن امتحان رو چرا اینقدر دیر به معلم پول بده پاست کنه تک ماده کن اصلا به همین راحتی

بچه ها تورو خدا یکی منو راهنمایی کنه من چه خاکی بریزم سرم باید از مهر میرفتم دانشگاه که سر این کوفتی ...

واقعا؟؟ بخاطر یه امتحان ریاضی دهممممم چرا اخه؟؟تک ماده کن دختر

رشته دانشگاهت چیه؟

دهم که نهایی نیست

چرا تک ماده نکردی

ای کاش سوالارو میگرفتی ازشون

بهشون پول بده مستمر بهت بالا بدن ولی خب بازم نمره ورقت حداقل باید ۷ باشه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡