2777
2789
عنوان

آقایون چطور مطمئن بشم پسر منو برا خودم میخواد نه موقعیتم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 57 پست

بستگی به طرز فکر و خود خواستگار داره ، من پدر خانمم مغازه خونه ویلایی بزرگ و... اگه بخواد به دخترش ارث بده حدود ۸ ،۹تومن میشه ،ولی نه من نه خودش تا بحال اسمی از ارث و اینا نزدیم 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب باید کسی که باهاش آشنا میشی از موقعیتت چیزی ندونه و تا زمانی که مطمئن نشدی از اون و به شناخت کامل نرسیدی چیزی در مورد موقعیتت نگی..

حالا اگه تو رو تو همون وضعیت پسندید و دوستت داشت میتونی روش حساب کنی..

مردا اگه کسی رو دوست داشته باشن هیچ انتظاری ازش بابت موقعیت مالی یا اجتماعی ندارن..👌

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational

عزیزم این که برای خودت بیان رو بریز دور .الان همه به موقعیت فرد نگاه میکنن بعد خاستگاری میکنن .درستش ...

خب حالا که بحث موقعیته یعنی داره معامله میشه پس باید دنبال کسی باشم که موقعیتش در حد خودم یا از خودم بهتر باشه

شما ببین عادتا و رفتارایی رو که دوست داری و کارا یا رفتارایی رو که بدت میاد اون داره یا نه اگه از فی ...

خانواده من اصن اجازه نمیدن اون طرف رفتاری از خودش نشون بده 

به محض اینکه درخواستش رو مطرح کنه دکش میکنن 

در کل انگاری خانوادم کلا با. ازدواج کردن من مخالفن

خوب باید کسی که باهاش آشنا میشی از موقعیتت چیزی ندونه و تا زمانی که مطمئن نشدی از اون و به شناخت کام ...

خب چطور ندونن موقعیت منو 

میشناسن منو موقعیتم رو می‌دونن و حتی سعی میکنن که بیشتر هم آگاهی کسب کنن 

این شرایطی که شما میگی رو فقط موقعی میتونم داشته باشم که مجازی با اون آدم آشنا بشم

خانواده من اصن اجازه نمیدن اون طرف رفتاری از خودش نشون بده به محض اینکه درخواستش رو مطرح کنه دکش میک ...

اگه خونوادت از لحاظ هایی موفق هستن بهشون اعتماد کن 

و تو یه فرصت با هر کدومشون که راحتی صحبت کن و نظر یا عقیده یا دلیلشو بپرس

🧔اقا هستم
چطور شخصیتش رو بشناسم بدونم برا خودم میخوادم

آدما توی چند تا برخورد قابل ارزیابی هستن ،مگر خیلی موذی و با سیاست باشه ،مثلا بگو روی درآمد من اصلا حساب باز نکن

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بگو تمام اموالمو به نام پدرم زدم ببین واکنشش چیه 

آقا هستم    آقا هستم    آقا هستم    آقا هستم                                                                                                  اگه توقع جواب مؤدبانه دارین، مؤدب صحبت کنید.