2777
2789
عنوان

آقایون چطور مطمئن بشم پسر منو برا خودم میخواد نه موقعیتم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 57 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانواده من اصن اجازه نمیدن اون طرف رفتاری از خودش نشون بده به محض اینکه درخواستش رو مطرح کنه دکش میک ...

کار اشتباهی میکنن موقعیت های ازدواجت حروم میشه

همیشه اینقدر خواستگار نخواهی داشت حتما تک تکشونو برسی کن

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

بببین هیچ کس بهتر از خانوادت نمیدونه که طرف ادم حسابی یانه

الان اکثرا جامعه اول به موقعیت طرف نگا میکنن

اگه ادمایی که میان خواستگاریت اونام موقعیتشون خوبه پس حق دارن دنبال دختری بگردن که موقعیتش خوب باشه 

ولی اگه واقعا خودشون چیزی نباشن ودس بزارن رو لقمه بزرگتر از دهنشون اینجا باید کمی شک کرد ولی نه اینکه سریع بگی برا موقعیت اومده  ممکنه واقعا ادمه خوبی باشه ودوست داشته باشه

ولی اینطور که معلومه  مامانت اینا خیلی سریع رد میکنن طرف  و اصلا امون نمیدن براچی اومدن 😂

اگه خونوادت از لحاظ هایی موفق هستن بهشون اعتماد کن و تو یه فرصت با هر کدومشون که راحتی صحبت کن و نظر ...

خداروشکر خانوادم خانواده‌ی خوبی هستن 

در کل متوسط و نرمال هستن 

یه خواهر بزرگتر دارم که اون ازدواج کرد ولی اون موقعیت من رو نداشت و خانه دار بود برا همین کسی نگفت که برا موقعیتش اومدن ولی من هرکی که از راه میرسه خانوادم یه نه قاطع میگن 

البته خب هنوزم سنم زیاد نیست ولی در کل ملاکاشون گاهی وقتا عجیبه مثلا مامانم میگه دختر به فامیل و آشنا نمیدم بعد از طرفی تا صحبت غریبه میشه میگه ما که شناختی نداریم 

یا مثلا برا همسر ایندم درآمد نجومی مدنظر دارن که باید درآمدش فلان باشه تو لیاقتت خیلی بیشتر از این حرفاس و...

چندین بار هم گفتم واقعا به این چیزا نیست 

مهم دوست داشتن و تعهد و اخلاق رفتار و جنم و جربزه‌ی کار کردنه درآمدش مهم نیست اما اونا احساس میکنن اگه من با کسی ازدواج کنم که شرایط مالیش متوسط رو به پایین باشه حیف میشم در حالی که شوهر خواهرم هم درآمدش زیاد نیست ولی میگن موقعیت تو و خواهرت فرق داره

بببین هیچ کس بهتر از خانوادت نمیدونه که طرف ادم حسابی یانه الان اکثرا جامعه اول به موقعیت طرف نگا می ...

اینو اسکرین شات گرفتم نگه بدارم قشنگ گفتی 

کسی که موقعیتش خوب باشه طبیعیه که دنبال یوی بگرده که موقعیتش خوبه ولی کسی که موقعیتش متوسط باشه نباید دنبال لقمه‌ی گنده تر از دهنش بگرده

خداروشکر خانوادم خانواده‌ی خوبی هستن در کل متوسط و نرمال هستن یه خواهر بزرگتر دارم که اون ازدواج کرد ...

خدا رو شکر که خوب هستن

خب یه چیزایی رو درست میگن،یه چیزایی رو هم نه

مثلا اینکه هر کس دیدی از لحاظ مالی پایینه دلیل نمیشه که بی عرضست

دیدم ادمایی که تا توی خونواده بودن نمیتونستن جون بگیرن

شما هم بنظرم یکم جدی تر باش و صحبت کن باهاشون

البته سن هم مهمه هم خودتون هم طرف مقابلتون

🧔اقا هستم
خب حالا که بحث موقعیته یعنی داره معامله میشه پس باید دنبال کسی باشم که موقعیتش در حد خودم یا از خودم ...

عزیزم تعریفت از ازدواج چیه؟

بله دیگه ادم با کسی ازدواج میکنه که در حد خودش باشه 

اینو اسکرین شات گرفتم نگه بدارم قشنگ گفتی کسی که موقعیتش خوب باشه طبیعیه که دنبال یوی بگرده که موقعی ...

قربونت عزیزم

ببین یه چیز دیگه تو الان خودت جوری که حرف میزنی سطح وموقعیتت خوبه از،هر لحاظ پس حقت که طرفت موقعیت اجتماعیی خوبی داشته باشه وضعش خوب باشه اگه اینطور بود بگو به پدر مادرت که اجازه بدن بیان نگن این به خاطر موقعیت اومده چون طرفتم خودش ادم حسابیه وحق داره دنبال کسی با لول بالا بگرده  اون موقع بیا اخلاق ورفتاراش و شرافت و انسانیتشو در نظر بگیر اگه دیدی اوکیه 

قبولش کنید به رسمیت

اگه نه رفتار واخلاقاش نرمال نبود ردش کنید بره 

من خودم پزشکم نمیگم قطعا طرفم باید دکتر وجراح باشه ولی باید کسی ام باشه که موقعیت وسطح اجتماعی  ومالی خوبی داشته باشه 

خدا رو شکر که خوب هستنخب یه چیزایی رو درست میگن،یه چیزایی رو هم نهمثلا اینکه هر کس دیدی از لحاظ مالی ...

اره متوجهم منم همینو میگم 

به مادرم هم گفتم یارو بی ام و زیر پاشه ولی باباش خریده چه فایده اما یکی با اسنپ اینور اونور نیره ولی عرضه رو داره حداقل بتونه یه پراید بخره 

خب چطور ندونن موقعیت منو میشناسن منو موقعیتم رو می‌دونن و حتی سعی میکنن که بیشتر هم آگاهی کسب کنن ای ...

تو خواستگاری سنتی بله ولی منظور من انتخاب خودت بود و آشنایی بیرون

یه کانال تازه تاسیس خودسازی و موفقیت زدم اگه دوست داشتید بیاید 🌱🌏 https://t.me/enekasmotivational