2777
2789
عنوان

آقایون چطور مطمئن بشم پسر منو برا خودم میخواد نه موقعیتم

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 57 پست
اره متوجهم منم همینو میگم به مادرم هم گفتم یارو بی ام و زیر پاشه ولی باباش خریده چه فایده اما یکی با ...

افرین 

طرز فکرت خیلی خوبه ولی....

یادت باشه ادمی که پراید بزور خریده شاید نتونه مثلا شمایی که یه عمر ماشین انچنانی سوار بودی رو خوشحال نگه داره

ببین میتونی با ادمی که عادی هست زندگی کنی؟

اگه اره اینو بهشون بگو

🧔اقا هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین طرز فکرت خیلی خوبه ولی....یادت باشه ادمی که پراید بزور خریده شاید نتونه مثلا شمایی که یه عمر م ...

من همیشه موقعیتم عالی نبوده 

پدر من یه کارگر بوده و وقتی سنم کم بود فوت کرد  تو شرایط سخت هم زندگی کردم پس میتونم از چیزای کوچولو خوشحال بشم و ملاک من واسه لذت بردن سوار ماشین لوکس شدن نیست خونه‌ی بزرگ داشتن نیست من همین الانشم به مامانم میگم بیا بریم یه خونه کوچیک و باصفا بگیریم واسم لذت بخش تره تا خونه‌ی الانمون 

همین که عاشقانه همدیگه رو دوست داشته باشیم و با احترام رفتار کنیم برا من یه دنیاست 

من همیشه موقعیتم عالی نبوده پدر من یه کارگر بوده و وقتی سنم کم بود فوت کرد تو شرایط سخت هم زندگی کر ...

خدا بیامره پدر تونو

پس اگه مادرتون تصمیم گیرنده هست، یکم داره با احتیاط رفتار میکنه و احتیاط هم معمولا خوبه

نفرمودید سنتون چقدر هست ،

چون معمولا والده بیشتر توجهشون سمت سن و سال بچشونه

🧔اقا هستم
ممنونم ۲۱سالمه

زنده و سلامت باشی خواهر

خببب هنوز دیر نشده 

میتونی بجای این فکرا بیشتر از مجردیت لذت ببری،بگرد،بخور،بپوش ،بخند و هر کاری دوست داری بکن

باور کن اونایی که ازدواج هم کردن و متاهلن و از زندگیشونم راضی هستن هم اگه بهشون بگی میگن کاش تو مجردی یکم بیشتر خوش میگذروندیم

🧔اقا هستم
من الان بدونم طلا کجاس مطمئنن سعی میکنم خودمو بهش برسونم درسته یا نه؟ تو ام خودتو طلا نشون نده

دقیقا برعکس این موردم میشه جذب افراد به خودت برای اینکه کسیو جذب خودت کنی تا ببیینن چه موفقیتایی داشتی فرقی نمیکنه دوست پارتنر فامیل خودشونو میچسبونن بهت فقط اونی خوبه بینشون که ادمارو واسه چیزی نخاد

#Amiram