2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید لطفا

791 بازدید | 74 پست

شما از درآمد شوهرتون خبر دارید؟خودتون خانه دارید یا درآمد دارید؟ اگه خبر ندارید دلیلش چیه و اینکه چه حسی نسبت به این مسئله دارید؟ 

اینارو پرسیدم چون مدت هاست ذهنم درگیر این چالشه ،نمیدونم من درست فکر میکنم یا غلط، من درحال حاظر خانه دارم و شوهرم اصلا درامدشو بهم نمیگه دلیلشم اینه که هزینه هایی رو داره که نمی‌خواد من متوجهشون بشم ، حس خودم نسبت به این مسئله خیلی بده ، اول اینه که من قبلاً قناعت میکردم چون فکر میکردم درآمدش کمه و نمیرسونیم و کلا تو خرج کردن استرس می‌گرفتم (الان ولی تا جایی که بتونم ازش پول میگیرم و تا توان آخر خرج میکنم) ، دلیل دوم اینکه شوهرم خیلی آینده نگر نیست و من همش نگران آینده ام ، سوم اینکه احساس فاصله داشتن از شوهرم میکنم 

حالا میخوام نظرات شما هم بخونم تا دیدم بازتر بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید نمیخواد درگیر مسائل مالی بشی و عصبی

من میدونم ولی برام مهم نیست می‌گفت یا نمی‌گفت 

حستو بهش بگو... بگو میخوام بدونم که قناعت کنم ندونم چقده شاید بیشتر خرج کنم و... 

من شاغل هستم ولی فقط برای تفریح میرم ارایشگاه و ارایشگرم و کلا دو سه بار در هفته میرم

اما همسرم هرکاری میکنه با مشورت منه و هیچ دلیلی نمیبینم که درامدشو بهم نگه چون همیشه با همفکری همدیگه کارامونو پیش میبریم و یکی هستیم

واقعا دلیلش چیه که پنهان کنن

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

من شاغلم و تو جزئیات درآمدش هستم چون باهم همکار و شریک هستیم قبلا که شریکش نبودم هم تو جزئیات همه چیز بودم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

همراه بانک ها کلا رو گوشی منه

تا حقوق واریز میشه انتقالش میدم تو کارت خودم

البته خودش میگه نذار پول تو حساب من بمونه 

چون یه روزه حقوق یک ماه رو تموم میکنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید نمیخواد درگیر مسائل مالی بشی و عصبی

نه اینطور نیست چون چرا بدهیاشو میگه ، می‌ترسه کنترلش کنم ، هزینه هایی رو در قبال خواهرش و مادر ش انجام میده که نمی‌خواد من بفهمم

من از درآمد شوهرم خبر دارم خودمم قبلا درآمد داشتم هزینه های خونه را با هم پرداخت می کردیم پس انداز هم می کردیم این که نمیخواد بدونی شاید به خانوادش کمک می کنه یا جایی خرج می کنه که میخواد شما ندونی شما ازش پول بگیر برای خودت پس انداز کن 

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
من شاغل هستم ولی فقط برای تفریح میرم ارایشگاه و ارایشگرم و کلا دو سه بار در هفته میرماما همسرم هرکار ...

منم همینو میگم ، مگه نباید باهم تصمیم بگیریم چرا پس درامدشو مخفی می‌کنه ، من اصلا میترسم سر کار برم چون اونموقع دستش خیلی بازتره تا اون هزینه های مخفی انجام بده به خصوص تامین کردن خواهر و مادرش

نه اینطور نیست چون چرا بدهیاشو میگه ، می‌ترسه کنترلش کنم ، هزینه هایی رو در قبال خواهرش و مادر ش انج ...

پس تجسس نکن خواهر. 

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.