2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 74 پست
نیاز جنسی فقط موجب ازدواجش بوده لابد

من همسرم حتی راجب مسائل سیاسی میشینه باهام کلی حرف میزنه بااینکه علاقه ایی ندارم میشینم اخبار نگاه میکنم که باهم حرف بزنیم راجب خانواده ش شغلش ارتباط مالیش با دوستاش همه چیشو برام میگه و من هیچ وقت سرزنش یا تیکه بهش نمیدازم

شما اینکارو نمیکنی؟

مثلا یه چیزی برای مادرش بگیره غر بزنی سرش؟

من همیشه خودمو جوری نشون میدم که خانواده اون خانواده خودمه گاهی خودم براشون چیزی میگیرم یا درست میکنم میبرم

برای همین نه ازم مخفی میکنه نه افراط

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

الان اتفاقا تو یه تاپیک یه خانوم‌می‌گفت‌پول خود مرده و‌به ما ربط نداره!!!!!!!!! ولی به نظرم‌وقتی همه ...

اینجور افکار حس بی ارزشی به زن خانه دار میده چون داره کل عمرشو صرف کار کردن تو خونه شوهر میشه و بدون هیچ حق و حقوق مالی  و انگار تو این زندگی هیچ چی برای اون نیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه تامینت می‌کنه و بهت میرسه. سخت نگیر .مردانگی مردت رو زیر سوال نبر مخصوصا اگر مادر و خواهرش به کم ...

پدرشوهرم زنده اس و به اندازه کافی به زن و بچه اش میرسه ، من منظورم این نیست که براشون هدیه نخره یا پول قرض نده یا چه می‌دونم خرجای این چنینی نکنه حرف من اینه که شوهرم مد نظرشه که برای مادرش خونه جدا بخره و خرجشونو بده چون با شوهرش اختلاف داره ، چرا باید شوهر من نقش شوهر مادرشو ایفا کنه

من از ابتدای ازدواج همه چیز رو میدونستم و با هم تصمیم گرفتیم چیکاررکنیم و چقدر وام برداریم و قسط بدیم

ولی الان دیگه خسته شدم، استرس مضاعف به خودم وارد کردم

میخوام از سال آینده کار به هیچی نداشته باشم

شاغل بودم خبر نداشتمخانه دارم هم خبر ندارمدونستن میزان دقیق درامد همسرم برای من باعث استرس خواهد بود ...

خانوم اپرا من شمارو آدم منطقی شناختم و خوش حالم که تو تاپیک من هستین ، حالا اگه میدونستین که شوهرتون خرجای مخفی داره و اینکه آدم آینده نگری نیست و نمی‌تونید حس امنیت راجع به مسائل مالی آینده داشته باشید ، نظرتون چی بود؟

منم دلم میخواد زیاد خرج کنم چیا میخرید ؟منم از قناعت خودم بدم میاد

اول به سلامتیت برس.خوراکی های مفید بخور.اجیل و میوه وچربی های مفید مثل روغن زیتون .به دندونات برس.ورزش .بعد روتین پوستی .لباس بیرون و خونه.کیف و کفش خوب.کمتر بگیر ولی گرون و باکیفیت.طلا و دلار و...هم برای پس انداز 

اخلاق خاصی داشتی که بهت میگه یا اینجوری تربیت شده؟

رااستش آدم تو داریه و فکر میکنم اگه بهم میگه بخاطر اخلاق و رفتارمه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
من همسرم حتی راجب مسائل سیاسی میشینه باهام کلی حرف میزنه بااینکه علاقه ایی ندارم میشینم اخبار نگاه م ...

دقیقا شوهرمنم حتی از خانوادش بهم میگه و درد و دل میکنه چون قضاوت یا سواستفاده نمیکنم.

از اول به شما گفته بود؟ پدرشون فوت کردند؟

نه نگفته بود ، من گوشیشو نگاه کردم و از پیامایی که به داداشش داده بود متوجه شدم 

نه پدرشوهرم زنده اس و درامدشم خوبه ولی با مادرشوهرن اختلاف دارن و در واقع شوهرم میخواد نقش سوپرمن و شوهر مادرشوهرمو ایفا کنه

خانوم اپرا من شمارو آدم منطقی شناختم و خوش حالم که تو تاپیک من هستین ، حالا اگه میدونستین که شوهرتون ...

لطف داری عزیزم

نه اگه میدونستم اینجوریه خوشحال نمیشدم 

همسر منم احتمال داره هزینه داشته باشن من نمیدونم

ولی خب پس انداز با منه و رک ازشون میخوام مثلا فلان مبلغ تا مدت فلان ماه بهم بدن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دقیقا شوهرمنم حتی از خانوادش بهم میگه و درد و دل میکنه چون قضاوت یا سواستفاده نمیکنم.

وای چ تفاهمی 

دقیقا

همسر منم میشینه از خانوادش حرف میزنه پیشم من فقط سکوت میکنم و گوش میدم اصلا ذره ای تایید یا رد نمیکنم 

من فکر میکنم واقعا حتی برای خوده ما هم راحت بودن این‌طوریه ک بدونیم کسی ک باهاش حرف می‌زنیم قضاوت نمیکنه یا بعدا سو استفاده نمیکنه 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

من توناخودآگاهم ازمردی که روگوشیش درمقابل خانمش حساسه واونو یه وسیله شخصی میدونه درحدی که رمزش هم به خانمش نمیگه و مردی که درآمدش رو ازهمسرش مخفی میکنه هم‌میترسم هم نفرت دارم هم مشکوک میشم...

من توناخودآگاهم ازمردی که روگوشیش درمقابل خانمش حساسه واونو یه وسیله شخصی میدونه درحدی که رمزش هم به ...

البته اینم بگم نه اینکه خرج ومخارج بامن باشه خیر ، اون پولی که بایدبه حساب من واریز بشه واریزمیکنه بقیه چیزاباخودشه ولی اینکه چقدردرآمدداره ازاول بهم اطلاع میده میزان پاداش، عیدی کارانه ، اگه به کسی قرضی بده...حتی قرضی بگیره...