2777
2789

سلام دوستان

کسی تا حالا برای طلاق تو دوران عقد رفته پزشک قانونی؟

فقط بکارت رو‌ معاینه میکنن یا مقعد هم معاینه میکنن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط بکارت

مقعد رو معاینه نمیکنن 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

آره من رفتم .تنها هم رفتم ‌.  بالافاصله بعد عقد رفتم . من فقط بکارت را خواستم معاینه کنم . خود پزشک هم چیزی نگفت در مورد چکاپ مقعد . یعنی اصلا اون پشت نرفت . حتی اگه بخوای ثبت سیستم نکنه نمیکنه .  ولی منشی اش برام تعریف میکرد یکبار یه داماد دست عروس را با لباس عروس گرفه بود آورده بود می‌گفت همین الان بکارت از دو طرف را چکاپ کنید . دکتر هم چکاپ کرده بود . 

مطمعنی شما؟خودتون یا کسی که میشناسین‌رفته معاینه؟

ببین برا طلاق تنها چیز که مهمه بکارت هستش 

چون بکارت داشته باشی یعنی میشه بعد طلاق اسمشو از شناسنامه حذف کنی و بارداری صفره و تمکین معنا پیدا نمیکنه 

ولی بکارت نداشته باشی احتمال بارداری وجود داره که عده هم بهت تعلق میگیره و تو بحث تمکین محکومی و سخت میشه کارت برا طلاق 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

ولی من اینو نمیفهمم

ک چرا میرید پزشکی قانونی ک چک کنن تا مثلا اسمش پاک شه

خب در نهایت ک ثبت رسمی طلاق صورت گرفته توی سامانه اش هم هست یعنی به نفر بعدی نمیشه دروغ گفت و بگید اصلا ازدواج نکردید....

برای سوال شما

میخوان بکارت رو چک کنه پس فقط واژن چک میشه

ببین برا طلاق تنها چیز که مهمه بکارت هستش چون بکارت داشته باشی یعنی میشه بعد طلاق اسمشو از شناسنامه ...

اره این مسائل هست 

میخواستم فقط بدونم مقعد هم‌معاینه میشه یا نه