2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 74 پست

من از جیک و پوک شوهرم خبر دارم..درامد مال و منال...

من فقط در حد شراکت با شوهرم یه ماشین اضافه خریدیم شریک شدم...از خودم خونه ندارم.

اونم از همه مسایل مالی من خبر داره...

بعد ازدواج بیکار شدم...ولی دنبال کار هستم.

ببین از دید من بدترین چیز همین موضوع شماست..

دوست مادرم که شوهرش ناگهانی سکته کرد بعد سکته و از دست رفتن مشاهیر شوهرش فهمید اصلا هیچی از شوهرش نمی دونه.ماشین رو بدون سند داده بود به کسی و معلوم نشد پول رو که گرفته چیکار کرده....

مسایل مالی هم با خواهرشوهر مادرشوهرش کشف کرد.

اخرش هم شوهره فوت شد و اینا رو تو پوست گردو گذاشته بود ..‌

از الان بشینید با شوهراتون حرف بزنید چی داره نداره‌..طلبکار داره نداره....مال به کی بخشیده ..‌‌..

من خودم دوست ندارم بدونم مگرمه شوهرم مشکلی نداره میگه اگه بفهمم زیر و رو میکشه اون موقع این قدر خانوم نمی مونم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جفتمون کارمندیم....خیر دارم واریزی حقوقش رو برام عکسشو میفرسته همیشه خودم تا بحال نخواستم

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

مردا خوششون نمیاد از بیان اینجور مسائل 

بعدم‌چه اهمیتی داره ! شما فقط خرج کن مطئن باش وقتی شما خرج کنی بیشتر بفکرته بیشتر کار میکنه مسئولیت پذیرتره 

قانع نباش هیچوقت 

یک مرد همیشه بدهکاره یا نداره اگه اصلا بدهکار نبود سرکار نمیرفت

منم همینو میگم ، مگه نباید باهم تصمیم بگیریم چرا پس درامدشو مخفی می‌کنه ، من اصلا میترسم سر کار برم ...

حالا که اینجوریه هم حسابی خرج کن هم پول ازش بگیر و برا خودت پس انداز کن.مردی که با زنش روراست نیست حقشه

نه کاملا خبر دارم زیاد مشتاق نیستم بدونم ولی همسرم تا ریز جزئیات و میاد می‌زاره کف دستم ازمم مشورت میگیره  از کارش تا حقوقش تا محیطشون کلا یک ساله عقدیم یه سال هم دوست بودیم

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
من از درآمد شوهرم خبر دارم خودمم قبلا درآمد داشتم هزینه های خونه را با هم پرداخت می کردیم پس انداز ه ...

بله عزیزم برای خوانوادش هزینه هایی می‌کنه و در نظر داره که برای مادر و خواهرش خونه بگیره و از الان همه چیو از من مخفی می‌کنه و هرماه با یه مقدار پول کم منو دخترمو از سرش باز میکنه

من از جیک و پوک شوهرم خبر دارم..درامد مال و منال...من فقط در حد شراکت با شوهرم یه ماشین اضافه خریدیم ...

موافقم.زندگی مشترک همینه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم