2777
2789

علائمت چیه؟ منم چندوقته چشمام درد میکنه و اشک میاد و تارمیبینه حس میکنم فشار چشم پیدا کردم....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام، تاپیکاتونو خوندم که کمک حسابدار بودین میشع بگین چه کارایی انجام میدادین؟ از کمک حسابدار انتظار ...

سلام عزیزم تعلیق بودم نتونستم جواب بدم 

الان حسابدار شدم 

ببین بستگی به شرکت داره 

یسریا کم توقع هستند میگن ما بهتون یاد میدیم و نیاز نیست چیری بلد باشی  همون اصول حسابداری بسشونه.

یسریا هم توقع کار های حسابداری و از یه کمک حسابدار دارن 

ولی درستش اینه که کمک حسابدار ها اکثرا صفر کیلومتر باید باشن ،بعد دانشگاه یه دوره حسابداری عملی شرکت میکنی ،بعد میری سر کار به عنوان کمک حسابدار 

چتر وقت بعد هم حسابدار میشی

سلام عزیزم تعلیق بودم نتونستم جواب بدم الان حسابدار شدم ببین بستگی به شرکت داره یسریا کم توقع هستند ...

من الان رفتم یه شرکت که بزرگه چند تا حسابدار داره من به عنوان کمک حسابدار اونجا هستم گفتن ساعت ورود و خروج پرسنل و پیگیری مالی و بایگانی اسناد انجام بدم شمام اولا از این کارا میکردین؟ منم دوس دارم مث شما از کمک حسابداری حسابدار بشم ولی نمیدونم میشه اینجا پیشرفت کرد یا ن، چجوری خودمو نشون بدم میشه از تجربیاتتون بگین؟ 

من الان رفتم یه شرکت که بزرگه چند تا حسابدار داره من به عنوان کمک حسابدار اونجا هستم گفتن ساعت ورود ...

اره خیلی خوبه 

سعی کن خودتو زرنگ نشون بدی 

اشتباه نکنی ،تمام تلاش و تمرکزت رو بزار روش 

حتما تبدیل به یه حسابدار میشی 

من از منشی گری شروع کردم تو یه تولیدی کم کم گفتم من کاردانی حسابداری دارم و شروع کردم به یادگیری 

البته ناگفته نمونه خیلی تلاش کردم 

حقوق دستمزد و خودم رفتم یاد گرفتم تو گوگل 

بیمه رو خودم رفتم یاد گرفتم 

همه چیزو اونا هم دیدن من چقدر مشتاقم همه چی و ب من واگذار کردن 

اول یه منشی بودم 

سعی کن اونجا از حسابداران کار یادبگیری

من الان رفتم یه شرکت که بزرگه چند تا حسابدار داره من به عنوان کمک حسابدار اونجا هستم گفتن ساعت ورود ...

خیلی خوبه 

خودتو زرنگ نشون بدی و کار های که بهت سپردن و درست انجام بدی 

میزارن ازشون حسابداری و یاد بگیری

اره خیلی خوبه سعی کن خودتو زرنگ نشون بدی اشتباه نکنی ،تمام تلاش و تمرکزت رو بزار روش حتما تبدیل به ی ...

خیلی خوبه انقد پیشرفت کردین بهم انگیزه داد الان کارای مالیاتیم یاد میگیرین شما؟ من حقوق و دستمزد و مالیات و بیمه حقوق رو بلدم تو اکسلم میتونم حسابشون کنم همش سعی میکنم چیزای مختلف یاد بگیرم تمرین میکنم تا نظر مدیر مالی رو جلب کنم بفهمه خنگ نیستم میتونه بهم اعتماد کنه