2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 74 پست
موافقم.زندگی مشترک همینه

منم موافقم ..زن و شوهر در حد ریز هم باید بدونن...فردا طلبکارا نیان از ارثیه باقی مونده متوفی طلب بخوان، زن و بچه هم کپ کنن.

خیلی مهمه زمین و خونه و پول تو بانک معلوم باشه...

خودمون هم هشت سال بعد فوت پدربزرگم نمی دونستیم چی داشت نداشت...الان ارثیه رو گذاشتیم دایره مالیات تازه لیست دادن که ده تا حساب داره بلوکه شده....دو تا خونه هم داره 

الان اتفاقا تو یه تاپیک یه خانوم‌می‌گفت‌پول خود مرده و‌به ما ربط نداره!!!!!!!!! ولی به نظرم‌وقتی همه دارو‌ندارمون تو‌زندگی‌مشترکه پول هم‌مشترکه و‌مال هردومون. من‌شوهرم‌اهل قایم‌کردن‌نیس همه‌پولاش و‌کارتاش دست منه من پس انداز می‌کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردا خوششون نمیاد از بیان اینجور مسائل بعدم‌چه اهمیتی داره ! شما فقط خرج کن مطئن باش وقتی شما خرج کن ...

اخه تو زندگی اطرافیان من همه چی اشتراکی بوده چه بدهی و چه رفاه و اعتماد بین زن و شوهر از ۱۰۰ ، ۱۰۰ هستش

میشه بپرسم تو چه ویژگی هایی داری که شوهرت بهت میگه ؟ یا کلا شوهرت اینجور تربیت شده؟

من راجب خانوادش رفتارم خوبه و احترامشون و دارم گاهی خودم پیشنهاد میدم مثلا فلان چیز و برا مادرت بگیریم اگه بگه میخوام پول قرض بدم هم واکنش تند نشون نمیدم اگه ببینم به نفع مون نیست با لحن خوب بهش میگم که جبهه نگیره.همیشه هم اگه بخواد برا اونا چیزی بگیره مستقیم یا غیرمستقیم بیشتر از اون مبلغ یا یه چیزی میخرم یا پول ازش میگیرم که بفهمه الویت منم و نمیتونه برا من کم بذاره بعد به اونا برسه‌.اوایل ازدواج شوهرم منطقی نبود یه رگه های مردسالاری هم داره ولی کم کم منطقی شد و بدون مشورت دیگه کاری نمیکنه.چون چندبار که بهم گوش نداد ضرر کرد الان حرفمو قبول داره.

چرا تجسس؟ اینکه من حس بدی بگیرم و خودمو فقط شریک جنسی و پرستار بچه بدونم خوبه؟

اگه تامینت می‌کنه و بهت میرسه. سخت نگیر .مردانگی مردت رو زیر سوال نبر مخصوصا اگر مادر و خواهرش به کمکش احتیاج دارن. 

مطمین باش مردی که به درد مادر و خواهرش نخوره به درد تو هم نمیخوره.

بذار آرامش داشته باشید.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.

شاغل بودم خبر نداشتم

خانه دارم هم خبر ندارم

دونستن میزان دقیق درامد همسرم برای من باعث استرس خواهد بود چون برنامه ریز و کنترل گر هستم

از اول ازدواج یاد گرفتم و به سختی هم یاد گرفتم که ایشون مسئله هزینه های روزانه زندگی رو بعهده گرفتن و درآمدشون به من مربوط نیست

تا الان که نزدیک ۷ ساله هم طبق همین روال پبش رفتیم

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

ینی چی زیر و رو میکشه؟

خب وقتی خونه خرید برای مادرش شما بگو خونه رو به نام شما بزنه و مادرش تو اون خونه زندگی کنه یا اگه همسرتون فقط بخشی از پول رو داده مثلاً سه دنگ خودشونو بزنن به نام شما بقیه به نام مادر یا خواهرش

من شاغلم از پس انداز و درآمد شوهرم اطلاعی ندارم کلا خیلی ولخرج نیستم چه بدونم چه ندونم خرجم مشخصه 

همین هفته پیش کار داشت هک تفریحی هم کاری مجردی با دوستاش رفت دوبی کلی هم خرجش شد . من حتی به خودم اجازه ندادم بگم چرا انقدر خرج کردی باید پس انداز کنی واقعا پول خودشه به من ربطی نداره . کلی زحمت میکشه خوشحالم که رفت و لذت برد . 

اهمیت نده ادمااندازه کمبوداشون به بقیه توهین میکنن

اگه هم جنساومون اینو بگن از مردا چه انتظاری میشه داشت 

اگه این مردا بخوا برای کارهایی که ما میکنیم کارگر بگیرن حقوقشون کفاف نمیده.تازه اکثرا تو خونه درآمد هم دارن من خودم الان خیاطی میکنم

اتفاقا زن نباید وارد جزئیات ومسائل مالی شوهرش بشه هرچی خواستی ونیاز داشتی بهش بگو وخرج کن وخودتو تو معذوریت نذار البته ن ول خرجی خیلی افراطی.....

بعدم اگه این موضوع اذیتت میکنه بش بگو وباهاش صحبت کن 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
منم دلم میخواد زیاد خرج کنم چیا میخرید ؟منم از قناعت خودم بدم میاد

ب پوست برس ب زیباییت برس ب اندامت برس 

قرصای، ویتامین گرون قیمت بخر لباس بخر کلاس های مورد علاقه تو برو سفر برو اینا همه پول میخواد 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍