2777
2789
عنوان

بنظرتون کادو ببرم برا مادرم یا نه

102 بازدید | 14 پست

منو پنج ماه پیش از خونش بیرون کرد گفت دیگه نیا بچه هاتو نیار مبخوایم ارامش داشته باشیم 

منم دیگه اصلا نه میرم نه زنگ میزنم

به خاله هامو مادرشوهرم گفته هفته ای ی بار بیاد ی ساعت بشینه زودم بره

اینجوری دوس داره برم اینکه بمونم خوشش نمیاد

حالا منم انقد بدم اومده ازینکه ابرومو پیش هر کس مخصوصا مادرشوهرم بردع و دلم نمیخواد دیگه هیچوقت برم ولی باز ته دلم همش میگم مادره نکنه چشم انتظار باشه فلان

خلاصه گیر کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استاتر جان خودت تنها همون یک‌ساعت‌روبرو کادوتو بده بیا شما به نیت مقام مادر بودن و حضرت زهرا برو 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من بودم نمیرفتم به هیچ وجه مگه میشه مادر ساعت تعیین کنه واسه رفت و آمد بچش؟من اگه خانوادم نبودن قطعا زیر بار مشکلاتی که برام بوجود اومده از بین میرفتم همه چی که حمایت مالی نیس حمایت عاطفی از اون مهم تره 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
من ماهي يه ساعتم نميرم

من چون پسرم شلوغ بود و خودم اذیت میشدم هربار که میرفتم نیم ساعت میموندم . خودشون حالا میگفتن زیاد بمون اما من اعصابم نمیکشه. ولی اگه مامانت خودش بیرونت کنه خیلی بی رحمیه

از مادرت دلخور نباش ، حق بده بهشون ، توانایی و کشش اعصاب آدما با هم متفاوته ، مادر من خیلی خیلی زحمت من و بچه هام رو کشیده ولی تازگی ها درک کردم که دیگه مثل قدیم توانایی نداره الان دوست داره برم یکی دوساعت باشم برگردم ، حق میدم بهش ، شما هم حتما برو دیدن مادرتون . یه کادو بگیر یکی یه شاخه گل هم بده دست بچه هات یک ساعت برید با کمال احترام و مهربانی دستش رو ببوسید برگردید ، بخدا که خیر فراووون میبینی