2777
2789

خسته شدمممم اونایی که نزدیک خونه مادرشوهرن بگید شما هم مثل منید خیلی اذیت میشم آرامش ندارم همش استرس دارم گوشیم زنگ میخوره مادرشوهر نباشه بیادخونه یا بگه بیا خونه مون آدم بدی نیست اصلا ولی آسایش ندارم دوس دارم هفته ای یه بار ببینمش نه هر روز🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهم نزدیک همیم پیاده یه ربع راههبا ماشین سه چار دقیقهولی هفته ای یبار میریم کلاشش ماهه ازدواج کردیم

ما که خونه مون چسبیده به هم ولی همون هفته ای یه بار خوبه خیلی سختمه 

واقعا بدترین چیزه 😒

واقعا نمیکشم دیگه بدیش اینه که من شاغلم وقتی از سرکار میام احتیاج دارم تنها باشم تو خونه لباس راحت بپوشم نه دم به دیقه مادرشوهر جلو در باشه بعد من اصلا از غذاهاش خوشم نمیاد همش آش درست میکنه منم بدم میاد برام میاره

واقعا نمیکشم دیگه بدیش اینه که من شاغلم وقتی از سرکار میام احتیاج دارم تنها باشم تو خونه لباس راحت ب ...

خوش بحالت که حداقل واست غذا میاره ، از من که بیخبر مثلا ۸ شب میاد میگه شام نخوردم ، مجبورم پاشم شام درست کنم واسش ، چون خودمون شام خوردیمه 

ترو خدا نگووو.... از همین میترسم حالا تو نزدیکی ما بالاسرشونیم. تک پسره. اگر حرفی بزنم دیگ هیچ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌میگن.‌دختره پسرمونو جدا کرد و... حالا خیلیم با مامانش ‌‌‌‌با  هم  سازش ندارنا نامزدم. ولی خب اگر اسم خونه جدا اوردم همشون باهام دشمن میشن. پشیمونم از روز اول قبول کردم😭 البته بگم هرچیم بگن یا بخان دخالت کنن ما کار خودمونو میکنیم

ترو خدا نگووو.... از همین میترسم حالا تو نزدیکی ما بالاسرشونیم. تک پسره. اگر حرفی بزنم دیگ هیچ ‌‌‌‌‌ ...

واقعیت اینه اذیت میشی قطعا تک پسر که هیچی دیگه ازت انتظار دارن خیلی من که شوهرمو دوس دارم ولی بعضی وقتا پشیمونم دلم میخواد جدا بشم ازش با سیاست سعی کن ازشون جدا بشی