2777
2789

مدیر به مناسبت روز جهانی زن و شب یلدا یه مهمونی شام توی کشتی با همکاران دیگه برامون تدارک دیده از ۷شب تا ۱۱ شب و خب چون وسط دریا و توی کشتی هست امکان اینکه وسط مهمانی بلند بشی بیایی خونه نیست 

منم دوتا بچه یکی سه ساله یکی شش ساله دارم و سه ساله خیلی بهانه منو میگیره و از هفت شب تا تقریبا ۱۲ شب که برسم خونه باید پیش همسرم باشه و جدای از این من و همسرم تا به حال بدون هم مهمانی و یا مراسمی رو نرفتیم و خیلی به اینجور مسائل اهمیت میدیم مثلا همسرم جلسه یا مهمانی از طرف کارش دعوت بشه بدون من نمیرن الان هم به همسرم گفتم من نمیرم چون شماها تنها می مونید و منم تنهایی بهم خوش نمیگذره ولی همسرم چند بار اصرار کردن که حتما برو اشکال نداره گاهی حس همسرم دارن منو امتحان میکنن ببینن میرم یا نه ؟ یا اگه برم کم توقعی شون میشه از اون طرف به خودم میگم چه اشکالی داره منم یه وقتایی این امکان رو به خودم بدم و سخت نگیرم واقعا نمیدونم چکار کنم ؟؟؟؟؟..

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من باشم نمیرم

چرا عزیزم میشه دلیلش رو هم بگین ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من نمیرم بشخصه بهم خوش نمیگذره... باز نظر خودتع

آره واقعا بدون بچه ها و همسرم و استرس بچه ها خوش نمیگذره 

عزیزم نسبت ب شرایط خودتون بسنجید شوهر منم تنهایی جایی نمیره و بااینکه گاهی بهم میگه برو ایرادی نداره ...

آره واقعا خوش نمیگذره 

بچه سه سالتو همراه خودت ببر

آخه هیچکدوم از همکاران بچه نمیارن و فضایی نیست که بچه سه ساله بتونه چند ساعت تحمل کنه میدونم اذیت میشه 

برو شوهرتم بزار بره ادم ب تتهایی احتیاج داره

خودمم همین فکر رو میکنم که گاهی اوقات تنهایی نیاز ولی میترسم همسرم کم توقعیش بشه چون خودش بدون خانواده جایی نمیره

آخه هیچکدوم از همکاران بچه نمیارن و فضایی نیست که بچه سه ساله بتونه چند ساعت تحمل کنه میدونم اذیت می ...

پس بهتره شوهرتون بچه ها رو ببره شهربازی و یه نفر معتمد مثل مادرتون هم پیششون باشه تا شما برگردید

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)