2777
2789
عنوان

وای توروخدا با پسری که خونه ش نزدیک خانوادشه ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 29 پست
واقعا نمیکشم دیگه بدیش اینه که من شاغلم وقتی از سرکار میام احتیاج دارم تنها باشم تو خونه لباس راحت ب ...

یادم باشه به عروس خوبی نکنم هیچوقت

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

. آره کاش روز اول ک گفتن خونه مشترک قبول نمیکردم

میدونی چی خیلی اذیتت میکنه انتظار داره مادرشوهرت براش کاراشو انجام بدی جالبه اینجاست دلشون نمیخواد دختراشون کار کنه ولی از عروس توقع دارن امروز مادرشوهرم گفت بیا کمک دلمه درست میکنم برای امشب دخترش خونه شونه منو که دعوت نکرد برام فرستاد اونم خیلی کم از قدیم گفتن دوری و دوستی 

😐 ببین مادرشوهر هیچوقت مادر آدم نمیشه شما هم قضاوت نکن وقتی از چیزی خبر نداری

مگه کسی گفته به زور قبول کن مادرته؟

ولی بنده خدا داره لطططف میکنه آش میاره از محبتش هست! اگه همینکارو مادر خودتون انجام میداد میشد فرشته‌ی روی زمین.

فردا که انشالله بچه دار شدی اولین کسی که به فریادت میرسه مادرشوهرته، خصوصا که شاغل هم هستید بیشتر به حمایتش نیاز دارید.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
اون غذا خوباشو برای دختراش نگه میداره آش دوغو و غذاهای محلیشو برای من

حلالم کن خندیدم اولش هم قضاوت کردم😅😅🌹🌹🌹

شما خودتون مادرشوهر دارید؟

آره عزیزم ولی دوریم از بس تنهایی کشیدم آرزو داشتم کنارم بود