2777
2789
عنوان

این مهمونی رو بدون همسرم برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 33 پست
🫂❤️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس بهتره شوهرتون بچه ها رو ببره شهربازی و یه نفر معتمد مثل مادرتون هم پیششون باشه تا شما برگردید

ای کاش خانوادم کنارم بودن میذاشتمشون پیش مامانم ولی هیچکس کنارم نیست و مراقبت از بچه ها چند ساعت میفته گردن همسرم البته خودش میگه اشکالی نداره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
حتما برو ، به شوهرتم یکم فضا بده آدم به جاهایی لازمه که تنها باشه و شخصیت مستقل داشته باشه هرچقدرم ک ...

👍👍👍👍👍👍

ای کاش خانوادم کنارم بودن میذاشتمشون پیش مامانم ولی هیچکس کنارم نیست و مراقبت از بچه ها چند ساعت میف ...

پس بهترین راه اینه که با خودتون ببرید و سخت نگیرید. اینجور‌ مراسمات برای روحیه خوبه

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
پس بهترین راه اینه که با خودتون ببرید و سخت نگیرید. اینجور‌ مراسمات برای روحیه خوبه

هیجکدوم از همکارن بچه نمیارن و فضایی نیست که بچه بتونه چندساعت تحمل کنه اگه میشد ببرم که خیلی خوب میشد

اگه من باشم نمی‌رم چون با این کارم همسرمم عادت میدم که بدون من میتونه هرجایی بره

👌👌👌

عزیزم ببخشید تو این تاپیکت ازت میپرسم چون برام مهمه 

آخه جایی خوندم نوشتی استخدامی قبول شدی مال آموزش وپرورش میخاستم ازتون بپرسم منبع اصلی خوندین یا فقط تست کار کردین 

بعدش درمورد مصاحبه قد ۱۴۰ رد میشه چون من قدم ۱۴۰ سانته ناامیدم 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
عزیزم ببخشید تو این تاپیکت ازت میپرسم چون برام مهمه آخه جایی خوندم نوشتی استخدامی قبول شدی مال آموزش ...

سلام عزیزم خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمکی بهتون بکنم من از یک سری کانال های داخل ایتا  که منابع رایگان و تست میگذاشتن همون ها رو خوندم بعضی درس ها رو منابع اصلی خوندم و خیلی هاشونو فقط تست کار کردم فرصتم خیلی کم بود فقط یک ماه فرصت خوندن داشتم مثلا برای دروس عمومی فقط تست کار کردم و خلاصه نویسی ها رو خوندم فقط دو یا سه درس منبع اصلی رو خوندم 

عزیزم ببخشید تو این تاپیکت ازت میپرسم چون برام مهمه آخه جایی خوندم نوشتی استخدامی قبول شدی مال آموزش ...

در مورد قد واقعا نمیدونم عزیزم 🙏

سلام عزیزم خواهش میکنم خوشحال میشم بتونم کمکی بهتون بکنم من از یک سری کانال های داخل ایتا که منابع ...

اختصاصی ها هم میشه تست وخلاصه خوند یا باید حتما منابع اصلی خونده بشه ؟

اختصاصی ها هم میشه تست وخلاصه خوند یا باید حتما منابع اصلی خونده بشه ؟

برای اختصاصی  صد البته اگر وقت داری منبع اصلی و تست کار کن ولی اگر وقت نداری خلاصه بخون ولی تست رو حتما در هر دو صورت بزن 

برای اختصاصی صد البته اگر وقت داری منبع اصلی و تست کار کن ولی اگر وقت نداری خلاصه بخون ولی تست رو ح ...

ممنون که وقت گذاشتی برام 

تشکر ویژه 

ممنون که وقت گذاشتی برام تشکر ویژه

خواهش میکنم عزیزم 💗 💗 💗 امیدوارم موفق باشی 💚💚💚