2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا من و مرگ بده شما ها چیزیتون نشه عزیزای دلم بخدا فعلا زندم فقط تنگی نفس و دل درد دارم

خیلی ضعیفی دخترسریع شل کردی ..جنگیدن بلدنیستی ...پاشوبرودکتر ..شمابااین کارت نمیدونم راسته یادروغ یک بار می میری ولی پدرومادر ت روزی هزاربارمی میرندوزنده میشن ..

چرا یه لحظه به اون پدر بیچاره فکر نمیکنی که صب تا شب سگ دو میزنه جلو هر کس و ناکسی واسه شندر غاز پول ...

منم مادرم...خیلی وقتا همه کم میاریم و سرکوفت میزنیم..اما بچه گناهش چیه به خواست خودش دنیا نیومده که هر چی عقده داریم سرش خالی کنیم..الان باید خیلی مواظب بچه ها بود که افسرده نشن..نکه صب تا شب زندگیو کوفت بچه کنن بگن از نداریه 

??????Ya umutlar biterse

کافیه یه سرچ کنی تو اینترنت صدجور مختلف راههای خودکشی میاره که درجا بکشتت.اینا فقط فقط خانواده ها رو ...

وقای تو زندگی کسی نیسای قضاوت نکن..من حتی اون مادرو قضاوت نکردم..اما قبول کن پدر مادرای ایرانی بلد نیستن چطو بچه بزرگ کنن

??????Ya umutlar biterse

لطفا اینهمه التماست کردیم بهمون گوش بده و برو بیمارستان اصلا نترس کسی قضاوتت نمیکنه..دکترا با خوش و بش و مهربونی کمکت میکنن دارو میدن خوب میشی زود بخدا..مادرتم میفهمه اشتباهشو..اونم گناه داره دلت براش نمیسوزه؟

??????Ya umutlar biterse

وقای تو زندگی کسی نیسای قضاوت نکن..من حتی اون مادرو قضاوت نکردم..اما قبول کن پدر مادرای ایرانی بلد ن ...

خارجیا بلدن؟چقدر خود تحقیری شما.مادر خارجی که با دوست پسرش مست میکنه تو خونه جلو بچه هاش .....اون بلده؟

چند سالتونه شما؟

فکر نمیکنم موضوع این تاپیک ربطی به سن من داشته باشه..

فک کن ۱۵ سالمه یا ۴۰ سالمه..من فقط میخوام از کوچیکترین کمکی دریغ نکنم از یه دختر آسیب دیده..حتی اگه نتونمم وجدانم راحته که تو صد تا کامنت سعی کردم کمکش کنم

??????Ya umutlar biterse