وقای تو زندگی کسی نیسای قضاوت نکن..من حتی اون مادرو قضاوت نکردم..اما قبول کن پدر مادرای ایرانی بلد ن ...
چند تا بچه تو خارج هست که اصلا معلوم نیست باباشون کیه؟چرا تا کم میارین میگین پدر مادرای ایرانی؟جرم پدر مادرای ایرانی چیه؟غیر از اینکه تو جهنمم باشن اولویتشون بچشونه؟
خارجیا بلدن؟چقدر خود تحقیری شما.مادر خارجی که با دوست پسرش مست میکنه تو خونه جلو بچه هاش .....اون بل ...
من خارج نرفتم...فرهنگ غرب هم قبول ندارم..چرا قبول نمیکنی ایرانی ها اینجوری ان که یمدت بچه رو لوس میکنن و بعد شروع به تحقیر میکنن..البته نه همشون ولی خیلیا اینجوری ان
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شما تو زندگیشی؟مادرشو میشناسی؟پدرشو میشناسی؟خودشو میشناسی؟
خیر ..اما الان تو شرایط روحی بدیه که حتی اگه مقصر هم هست من سعی میکنم راهنماییش کنم که کم نیاره و خودشو به بیمارستان برسونه..فردا اگه بمیره یا نقص عضو شه همون مادر پدر بدبخت میشن
اینی که شما میگی رو قبول دارم .ولی علت این رفتارا این مسئله نیست.
خودش گفته که بخاطر نفرین و بد اخلاقی مادرش مجبور به خودکشی شده...احتمالا فشار زیادی تحمل کرده و به اینجا رسیده..اون مادر هم راضی نیس که بچش بمیره اما ناخواسته یا بخاطر شرایط بد روحی و زندگیش کنترل رفتارشو نداره انگار
خیر ..اما الان تو شرایط روحی بدیه که حتی اگه مقصر هم هست من سعی میکنم راهنماییش کنم که کم نیاره و خو ...
مشکل زمان ما رفتار پدر مادر فقط نیست .عبور کردن از خط قرمزاس عزیزم.بی اعتقادی و بی دینی هست.هر ننه قمری که سر از تخمدر اورده پارتنر داره و هرکاری ام دلش بخواد میکنه .اینکه زود میرسه به ته خط .البته نه همه نوجونا ولی بیشترشون متاسفانه
امیدوارم حالت خوب باشه عسل..ایشالا یکی به دادت رسیده و مادرت متوجه کارت شده..هر وقت آنلاین شدی بهمون خبر بده تو رو خدا دلشوره گرفتیم..برات آیت الکرسی میخونم همین از دستم میاد
مشکل زمان ما رفتار پدر مادر فقط نیست .عبور کردن از خط قرمزاس عزیزم.بی اعتقادی و بی دینی هست.هر ننه ق ...
ولی تو این تاپیک من ندیدم استاتر حرف از بی دینی و پارتنر و اینا زده باشه..فقط یجا گفت کسی قرار بود باهاش ازدواج کنه و نکرده ..که نمیتونیم قضاوت کنیم که مشکلاتش بخاطر اون موضوعه یا نه