2777
2789
عنوان

من اغلب فلج خواب رو تجربه میکنم کمک

214 بازدید | 48 پست

نمیتونید تصور کنید چقدر وحشتناکه

بدنم قفل قفل میشه

ه نمتونم تکون بخورم صداهای گوش  خراش می‌شنوم و احساس میکنم یکی گلومو گرفته هرچی سعی میکنم بیدار شم نمیشه تقریبا 3 4 شب در هفته اینجوری میشم

حیلی میترسم بخوابم الان

کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث

به عنوان یه آدمی که از بچگی هزاران بار فلج خواب رو تجربه کردم میگم که سعی کن روزا نخوابی استرستو کم کنی و موقع خواب حتما سوره ناسی چیزی بخونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربر جدید نیستم قدیمیم که تعلیق شده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستای منم توی خوابگاه همینجور میشد

وحشتناک بود واقعا

بعد وقتایی که میترسید یا فیلم ترسناک میدید یا چیز ترسناک تعریف میکردیم اینجور میشد 

و با خودم می‌گویم از تاریکیِ من ماه طلوع می‌کند

متاسفانه چند نفر تو فامیل ماهم اینجوری ان مامانمم همینجوریه چندین ساله تا آخر عمر باهاته مامانم از تجربش میگه که هرچی بیشتر تلاش کنی تکون بخوری سخت تره باید باهاش کنار بیای و منتظر باشی تا ول کنه به چیزای بد هم فکر نکن اون لحظه

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...
به عنوان یه آدمی که از بچگی هزاران بار فلج خواب رو تجربه کردم میگم که سعی کن روزا نخوابی استرستو کم ...

من به شدت استرسی هستم

یه بار ارائه داشتم

دهنم خشک خشک بود پاهام می‌لرزید  و بدنم سرد سرد

متاسفانه چند نفر تو فامیل ماهم اینجوری ان مامانمم همینجوریه چندین ساله تا آخر عمر باهاته مامانم از ت ...

چطور آخه یه صدای  گوشخراش میاد که آدم فک میکنه داره به دیار باقی میره