2777
2789
عنوان

میخوام بچمو بفروشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 135 پست
ماشینمون خراب شد و فروختیم بعد عروسی

چرا همه چی رو میفروشید شما

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

کسی که فیلر بینی زده انقدر فقیره بچه بفروشه؟

عزیزم ما عروسی گرفتیم و بعد عروسی واقعا همه چی عوض شد حتی شوهرمو از کار اخراج کردن مجبور شدیم ماشین بفروشیم اونا تاپیکای چند ماه قبل منن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شوهر بگه اینم باید تاپیک کنه؟؟؟؟؟اصن جدیدا تاپیکای اینما بعضیا واقعا رو مخ میره

بعضیا فک میکنن بقیه هم مث خودشون خرن😤

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

أصلا كسي ك بخواد اينكارو كنه مياد تاپيك ميزنه؟هزارنا نفر در دنيا بچه هاشون رو دادن يا فروختنكسي نيوم ...

مثل کسایی که میخوان خودکشی کنن... 

آدم وقتی خودکشی میکنه به ته خط میرسه دیگه کجا حال داره بیاد اینجا تاپیک بزنه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چقد شما ساده اید افغانیا مث قارچ دارن همه جا رشد میکنن هر کدوم ۱۰ تا بچه میارن بعد یارو نمیره از فک ...

🤣اونایی هم که بچه دار نمیشن کافیه دستشون رو دراز کنن یکی از بچه های فامیل رو بردارن و اون فامیل اینقدر خودش بچه آورده که متوجه نمیشه ازش کم شده

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا شوهر بگه اینم باید تاپیک کنه؟؟؟؟؟اصن جدیدا تاپیکای اینما بعضیا واقعا رو مخ میره

ی چی میگه بابا

شوهرش اول زندگی بچشو بفروشه فردا زنشم اجاره میده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

🤣اونایی هم که بچه دار نمیشن کافیه دستشون رو دراز کنن یکی از بچه های فامیل رو بردارن و اون فامیل این ...

آره واقعا به نکته کلفتی اشاره کردی😂😂😂

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

چقد شما ساده اید افغانیا مث قارچ دارن همه جا رشد میکنن هر کدوم ۱۰ تا بچه میارن بعد یارو نمیره از فک ...

اصلا یکی بخواد بچه بخره، میره بچه‌ای که از نژاد خودشه رو میخره که دو روز دیگه بچه یا دیگران نگن چرا قیافه بچه شبیه شما نیست

چرا از افغانی بچه نمیگیره؟ کلا دروغه این ماجرا

مثل کسایی که میخوان خودکشی کنن... آدم وقتی خودکشی میکنه به ته خط میرسه دیگه کجا حال داره بیاد اینجا ...

من فقط اینایی که به اینا امید میدن و راه حل میدن رو نمی‌دونم کجای دلم بزارم

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید