2777
2789
عنوان

میخوام بچمو بفروشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2631 بازدید | 136 پست
من نمیخوام ناراحتتون کنم اما شما کلا دارید ب بی راهه میرید!!!!شما وضع مالیتون خوب نیس اصلا چرا ب حام ...

ینی شوهر ادم اول زندگی بگه بیا بچمونو بفروشیم اونو ادم نکشه و بیاد راجبش فکرم کنه خیلی حرفه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره ولی در صورتی که بخره نه الان ک نداره

گشنه تشنه بمونید ادم خریدو فروش نکنید بچه هاتون گشنه کنار خیابون نموندن ک

بدنتو بفروشی شرف داره ب بچه فروشی 

همچین شوهری نباشه بهتره

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

منم میگم دروغه انشالله کسایی که با احساس زنای اینجا بازی میکنن واقعا به همین فقر و فلاکت دچار شن

أصلا كسي ك بخواد اينكارو كنه مياد تاپيك ميزنه؟

هزارنا نفر در دنيا بچه هاشون رو دادن يا فروختن

كسي نيومده با ني ني سايت مشورت كنه..

وقتي مياد اينجا يعني سركاريم.

منم هميشه ميگم اينا چيزايي ك ميگن تا بقيه رو ازار بدن

جذب ميكنن

💕

نمیدونم چرا حس میکنم دنبال جنجالی 

3 _ 4 میلیارد ، 3 _ 4 هزارتومن نیست 

فرقش یک میلیار تومنه... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

چقد شما ساده اید افغانیا مث قارچ دارن همه جا رشد میکنن هر کدوم ۱۰ تا بچه میارن بعد یارو نمیره از فک و فامیل خودش بخره ک حاضرن برا۱۰ تومنم بچه بفروشن بعد بیاد ۴ تومن بد۶ ب ایرانی😂😂😂

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

برای اون بچه فرقی نداره که پدر مادرش کی باشه چشم باز کنه هرکس و ببینه بعنوان خانوادش قبول می‌کنه ولی خب برای مادر سخته چون اونه که می‌دونه بچه شو داره میده اما اگر برای شما مهم نیس و مطمئنید که اونا اون هزینه رو دارن و واقعا بچه تون اینده اش تصمینه و تو شرایط خوبی بزرگ میشه اینکار و بکنید ولی بنظرم هیچکسی حاضر نیست از بچه خودش بگذره