2777
2789
عنوان

میخوام بچمو بفروشم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 135 پست

بعدا که خونه و ماشین خریدید بچه بعدی را دنیا اوردید در رفاه بود عذاب وجدان بچه اول ولت میکنه خانم ؟!

اولی را قربانی رفاه دومی کنید!!

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب شایدکارش بارحم اجاره حل نمیشه

چقدر شماها ساده اين😂😂😂😂

حقمون هست همچين تابيك هايي!

اولا ك استارتر و شوهرش ندارن خيلي شكر ميخورن

ازدواج كنن،

دوما كي مياد اونم افغان له ايراني ك عنوز ازدواج نكرده

و عقده بگه بچه دا. شو بفروش به من؟؟اونم ٣/٤ ميليارد،؟

خره مگه، ؟ كلي بچه فقير نوزاد هست با ٥٠٠ حتي كمتر ميدن بهش 

أصلا. رحم اجاره رو هم حذف كنيم!

💕

قیمت اینکار من همون ۳ میلیارد میشه؟

کار شما ک غیر قانونیه و قیمتی نداره کلا توافقیه....ولی رحم اجاره و....همه قیمت داره و قانونیه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
پیدا کردن افغان نازا واقعا کار هر کسی نیست از کجا این مورد نادر رو پیدا کردی،تا حالا ندیدم جدی😐

ی بچه ی ایرانی زیر دست ی افغانی بزرگ شه

😂😂😂😂 خنده های عصبی گرفتم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

عمه همکارم سال 91 یه بچه خرید 10 میلیون..................انقدر هم دوسش دارن و بهش میرسن که نگو..........پدر مادرشم دیگه پیداشون نشد

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
چقدر شماها ساده اين😂😂😂😂حقمون هست همچين تابيك هايي!اولا ك استارتر و شوهرش ندارن خيلي شكر ميخورناز ...

مگه عروسی نکردن?

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
نمیدونم ولی کاش منو میفروختن خانوادم هم تو یه خانواده خوب بزرگ میشدم هم میتونستن اون یکی بچه هاشونو ...

اگه میفروختنت ب ی خانواده ای ک میبردن برای مسائل جنسی و عرضه ب اقایون خوب بود؟

تو از کجا میدونی ب چ کسی فروخته میشدی؟

یا برا جابجایی موادی چیزی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خودشم تو رفاهه به یه خانواده پولدار میدمش ن یه فقیر و بدبخت

من اگه جای اون بچه بودم میخواستم صد سال به اون روش خوشبخت نشم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

اولا کار قانونی نیست

بعدشم دلت میاد بچه ای که از پوست و استخونت هست رو بدی ببرن افغانستان؟؟

ماهم پشت ابر نمیمونه بلاخره اون یچه بزرگ میشه و میفهمه و اون وقته که میاد سراغتون و ازتون جواب میخواد

چقدر شماها ساده اين😂😂😂😂حقمون هست همچين تابيك هايي!اولا ك استارتر و شوهرش ندارن خيلي شكر ميخورناز ...

من عروسی کردم عزیزم اتفاقا اون خانم همون اولش از همسرم پرسید عروسی کردید یا نه