2777
2789
من خودم سبزم .اینقدکه خودخانوادم بهم گفتن سیاه و ...فلان اعتمادبه نفس وازم گرفتن .ولی شوهرم هیچوقت ب ...

قدر شوهرتو بدون

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتر بود بدون آرایش تو دوران دوستی شوهرش میدیدش

من برعکس اصلا آرایش نداشتم اصلا 

با موهای چرب و صورت پر از مو و خسته از سرکار هم شوهرم منو دیده بود بارها 

چون اصلا آرایش نمی‌کردم 

یعنی خود واقعیم رو قبول کرد 

ب نظرم خیلی بی ادبی بود ک این حرف و زد ولی خب وقتی خود خواهرتون اشکالی در این حرفش نمیبینه از شما نمیپذیره عزیزم

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

قبل ازدواج رسمی حتما برن مشاوره 

و اینکه اگر امکانش هست چند بار دیگه با ایشون رفت امد کنین به خواهرت بگو فعلا هر وقت که قرار ایشون ببینه ارایش نکنه یا کم بکنه 

این ازدواج اشتباه خواهرت به دل خوستگارشون ننشسته 

بعد ب مشکل میخورن 

این پسره الان اینجوریه اگه با خواهرت عروسی کنه قراره چی بشه؟انموقع خب روش بازه هر چی از دهنش درمیاد میگه به خواهرت و هیچ اعتماد به نفسی برا خواهرت نمیزاره 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اسی من اشتباه کردم زن یه مردی شدم که تمام طایفه اش از سفیدی و خوشگلی بخدا حریف ندارن اینقدر زن زیبا و سفید و پوستای صاف و براق رو هیچ طایفه ای نداره حتی تو تهرانم از اینجوریا نیست،فقط من سیاه و صورتم خرابه حاله یه عمر تمسخر و تحقیر شدم توسط بچهاشون اعتماد بنفسم از دست رفت هیچ وقت تو هیج جمعی رو ندارم حاضر شم خیلی حس بدیه نباید پروردگار اینهمه تبعیض بین بندهاش قائل میشد

قبل ازدواج رسمی حتما برن مشاوره و اینکه اگر امکانش هست چند بار دیگه با ایشون رفت امد کنین به خواهرت ...

ننشسته چرا پا پس نمیکشه

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا