2777
2789
اسی من اشتباه کردم زن یه مردی شدم که تمام طایفه اش از سفیدی و خوشگلی بخدا حریف ندارن اینقدر زن زیبا ...

شوهرت چیزی میگه؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفته سبزه ای

خواهرت الان داغ نمیفهمه بعدا خیلی پشیمون میشه

این اقا الان اینجوری میگه بعدا دیگه چی میخواد بگه این اقا بعدا با حرفاش باعث مبشه که خواهرت اعتماد بنفسش از دست بده ارامشش ازش میگیره با  نیش و کنایه هاش 

به خواهرت بگو مستقیم ازش بپرس ببینه اصلا دوسش داره یا نه 

اوه خدای من شما خانم اول هستی یا دوم ؟

اولی رو گرفت طلاقش داد یه پسری هم داشت،بعدش با من ازدواج کرد گویا از تیرگی من خجالته و رنج میبره حالا میگه یه زن زیر صورتی میخام البته حقم داره،منم بیکار ننشستم خیلی تلاش کردم ک زیبا و کمی تغییر کنم البته خدا نزاشت،تایپیک آخرمو بخون

اولی رو گرفت طلاقش داد یه پسری هم داشت،بعدش با من ازدواج کرد گویا از تیرگی من خجالته و رنج میبره حال ...

شوهرت وضع مالیش خوبه ؟

شما الان میخوایین چکار کنین جدای میشه یا نه ؟

شوهرت وضع مالیش خوبه ؟شما الان میخوایین چکار کنین جدای میشه یا نه ؟

وضعش ای اندازه ی بخور و نمیری میگذرونیم،دوتا بچه دارم نه پناهی نه پشتوانه ای،خانوادم هم مثل خرن پدرم ندارم،حالا اگه گرفت منم یه فکری میکنم نمیتونم با یه زنی دیگه کنار بیام متنفرم از همه

خب دلشون میخاد طبیعت هر کسی چیز قشنگو میپسنده،منم بهترین رو میخام

درسته که همه زیبا پسند هستیم و میخواییم بهترینها رو داشته باشیم 

اما ادمی که اهل زندگی باشه و شخصیت داشته باشه نباید دنبال این هوسا بره و ایشون از روز اول شما رو دیده میدونسته که سبزه هستین نباید با حرفاش اعتماد بنفس شما رو نابود کنه زن که کالا نبست این نگاه بهش بشه 

وضعش ای اندازه ی بخور و نمیری میگذرونیم،دوتا بچه دارم نه پناهی نه پشتوانه ای،خانوادم هم مثل خرن پدرم ...

عجب فک کردم همسرت از لحاظ مالی اوکی هست که اینجوری میکنه 

توام که هیچ پشتوانه ای نداری اگر بخوایی جدا بشی زندگی بهت سخت میشه بهش بگو خونه زندگی جدا برات فراهم کنه 

درسته که همه زیبا پسند هستیم و میخواییم بهترینها رو داشته باشیم اما ادمی که اهل زندگی باشه و شخصیت د ...

متاسفانه حالا ک زن رو به زیباییش و مرد رو به داراییش میشناسن.کسی هم نمیتونه این قانون رو تغییر بده،