2777
2789

فردای خواستگاری غیر مستقیم ب خواهرم طعنه زده بود ک سیاهی

گفته یکی و میشناسم گله میکرد ک زن سیاه خدا نصیبم کرده زنم مثل عقاب سیاهه(قبل خواستگاری خواهرم و بی آرایش و کرم پودر ندیده بود)

حالا من هرچی ب خواهرم میگم این ب درد زندگی ت نمیخوره می‌تونه حالا ک بدون آرایش دیدتت و نپسندیده بهانه بیاره و دیگه نیاد ولی حق تیکه انداختن نداره گوش نمیده

میگه اشتباه از من بوده باید قبل خواستگاری خودمو بی آرایش نشونش میدادم

میگم باشه الانم دیر نشده تازه اومده خواستگاری و..

نظر شما چیه 

بنظرتون پسره حق داشته بخوره تو ذوقش و اینجور بگه یا...

ازدواج باش اشتباه نیست ؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

اره اشتباهه 

هنوز هیچی نشده داره طعنه میزنه میگه سیاهی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو ذوقش خورده چون خود واقعی خواهرتو دیدهبعد ازدواج که نمیتونه با کرم پودر زندگی کنه شبانه روز

خوب حق داره اینجوری بگه؟

اگر کسی عاشق باشه حتی سیاهی پوستش هم که ببینه پیش خودش میگه وای چه سیاه متفاوت و قشنگی

درکل ادم عاشق همه چیز معشوقش رو قشنگ میبینه 

به نظرم که فردا روز هم خیانت میکنه بعد میگه تو قشنگ نبودی فلان بودی

به نظرم تو دوران دوستی باید چندبار کم آرایش میرفت مثلا به جای کرم پودر ضدآفتاب رنگی میزد بعد بی رنگ ...

یعنی حق داره اینجوری بگه؟

من خودم سبزم .اینقدکه خودخانوادم بهم گفتن سیاه و ...فلان اعتمادبه نفس وازم گرفتن .

ولی شوهرم هیچوقت بهم نگفته.تازه جلوی شوهرمم بهم گفتن ولی گفته اصلا من به غیرزیبایی چیزی نمیبینم