2777
2789

به یه جایی رسیدم که ازدواج کردن یا سینگل موندن برام فرقی نداره 

برام مهم نیست که یه پسر یا یه مرد توی زندگیم باشه 

حس میکنم بی احساس شدم 

نمیدونم طبیعیه یا نه 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

حتما به تازگی شکست عاطفی خوردی یا هم افسردگی گرفتی یه مدت که بگذره خوب میشی دوباره

اوم 🚶🏼‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این حس برتره نه از نظر اینکه حسی به جنس مذکر دارین یا نه از نظر فراغ بالی اما متاسفانه شما ارزش این حسو درک نمیکنین و به زودی دلبسته میشین و احساسات خودتونو در تنگناهای فکری قرار میدین

این حس برتره نه از نظر اینکه حسی به جنس مذکر دارین یا نه از نظر فراغ بالی اما متاسفانه شما ارزش این ...

ارزشش یه طرف 

افسرگی و تنهایی و انزوایی که به همراه داره یه طرف :)

منم همین احساس دارم البته به تازگیقبلن خیلی دنبال پارتنر میگشتم و خواستگار داشتن برام مهم بود اما ال ...

بی حسی نسبت به هر حسی :)

اگه بی تفاوت بود چی؟ فکرشو بکناینکه یخ باشه کابوس نیست؟ احساس بی ارزشی بهت دست نمیده؟حالت نرمال یه پ ...

اینکه براش مهمه توی رابطه چه بیرون از رابطه با کسی باشیم یا نه