2777
2789
عنوان

از دست مادر شوهرم دیکه آسی شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 41 پست
اگر کاری از دیت پسرشون بر میاد انجام بده خوبه ولی دعوای زن و شوهری دیگه گفتن ندادن یا مسائلی که خودش ...

دقیقا همینطوره و کاملا منطقی

و این ک هر اتفاقیم بیفته از دستش کاری بر نمیاد تو این مسائل جز اینکه هی غصه بخوره

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درک رو‌شما دارید که میگی طرفو‌زده بعد میگی دعوای ساده زناشویی.پس اگر شوهر خواهرت خواهرتو‌زد یا ب ...

شما بگو دعوای ساده نبوده ایا پسرش رو برده با داماد صحبت کنه و از پشت خواهرش در بیاد؟ 

اگر نبرده  فقط حرص داده 

اینا همون مادرایی هستن که فکر میکنن با جوش زدن اعضای خانواده مشکلات حل میشه 

فردا زن و شوهر اشتی کردن 

دل پسر با داماد صاف نمیشه بجز حرصی که خورده 

شما بگو دعوای ساده نبوده ایا پسرش رو برده با داماد صحبت کنه و از پشت خواهرش در بیاد؟ اگر نبرده فقط ...

دقیقا همینطوره 

شما بگو دعوای ساده نبوده ایا پسرش رو برده با داماد صحبت کنه و از پشت خواهرش در بیاد؟ اگر نبرده فقط ...

خانواده باید از حال هم خبر داشته باشه چه کاری بکنه چه نکنه.مگه میشه بی تفاوت بود.این همه استرس تو اخبار و‌حامعه اینم روش.این خانمم مشکلش اینه که چرا شوهرش ناراحت شده به خاطر خانواده وگرنه برو‌تو‌زندگیش خودش ده برابر حرصش میده.اگه شما ندیدی من هزار تاشو‌دیدم دیدی که آخرشم چطوری جواب منو داد

آهان شما احتیاج به درد و دل داری مادرشوهرت آدم نیست که با پسرش درد و دل کنه

نیاز ب درد و دل باشه دختراش هستن نه با پسرش ک مشکل قلبی داره

آهان شما احتیاج به درد و دل داری مادرشوهرت آدم نیست که با پسرش درد و دل کنه

ددیگم ریپ نزن مشخصه کم سن و سالی مونده پخته شی

بله درک رو‌شما دارید که میگی طرفو‌زده بعد میگی دعوای ساده زناشویی.پس اگر شوهر خواهرت خواهرتو‌زد یا ب ...

عزیزم 

همیرایشان یکته قلبی بکنه خدای ناکرده 

مشکل خواهرش حل میشه

درسلامت بودند بله حرف شما درست بود اما با استرس دادن به پسرشون دارن جون اونو به خطر میندازن ویک خانم وبچه هاشو ممکنه خدای ناکرده بدون سرپرست کنند

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اگه یه درصد سلامتی بچشون براشون مهم باشه اصلاا نمیگن 

من خودم برادر دارم و خیلی چیزا رو بهشون نمیگیم چون مردخودش به اندازه کافی مشکل و فکر داره دیگه آدم باید مراعات کنه ..