2777
2789
عنوان

چرا آدم باید ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 100 پست

اگه موردش خوب باشه ازدواج خیلی هم خوبه

روایت داریم بیشتر اهل جهنم مجرد ها هستن

یا اگه مرده هایی ک مجردن برمیگشتن به دنیا اولین کاری ک میکردن ازدواج بود. خدا هم ادم رو زوج افریده .

دنیوی هم در نظر بگیری سن که میره بالا تنهایی خیلی سخت میشه ادم یه همدم میخاد

اما خب باید درست ازدواج کرد با یه کیس خوب .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سنم زیاد نیست یه چند ماه دیگه میشم ۲۱ ولی دوست ندارم ازدواج کنم بچه دار شدن که دیگه کابوس برام

خوب هنوز زوده برات حتما اون لحظه که حس کردی میخوای ازدواج کنی و دوست داری خانواده تشکیل بدی تا قبل اون الکی نمی‌خواد با اجبار ذهنت بهم بریزه

وقتی پلک میزنی میرسه آسمونم به زمین 🦋             شما صاحب اثری😍🤗 با اون چشمای قشنگُ عصبی

خوبیهاش برای شما چی بوده

داشتن یه رفیق پایه.. حس دوست داشته شدن از طرف یه مرد.. تکیه وگاه ومهربون بودنش... من خیلی زود جوش میارم ولی اون صبور.. گاهی هم اون جوش میاره من صبورم😂🤧...بهترین رفیق من مادرم ونامزدمه حقیقتا

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

عزیزم چقد خوب ولی من حس میکنم اون رفیق بودن همدم بودن تو خیلی از ازدواجا نیست یا اگر باش همون اولشه ...

اگه با آدم درست، با خانواده، با اصالت، تربیت درست، تحصیل و فرهنگ و شعور داشته باشه همیشه با همسرم درست و محترم و رفیق طوری رفتار میکنه فقط به آدمش بستگی داره نه اینکه ازدواج خوب نیست، 

و اینکه همه آدما یه روزایی حالشون خوب نیست و باید درک کرد هر روز طرف نمیتونه باهات خوب باشه اون روزا تو باید هواشو داشته باشی تا رابطه دو طرفه خوب پیش بره سواد رابطه داشتن خیلی مهمه 

منتظرتیم فسقلیم😘

اگه با آدم درست، با خانواده، با اصالت، تربیت درست، تحصیل و فرهنگ و شعور داشته باشه همیشه با همسرم در ...

اره واقعا ولی انقد کمه ک دیگ میگم ولش کن قید ازدواج رو بزن

اگه آدم عاشق بشه ازدواج کنه خوبه 

وگرنه برای این ازدواج کنی که فقط یکی شوهر دارم خیلی مسخره است بنظرم 

اینهمه هزینه کنی با یه ادم دیگ بسازی کسی که ممکنه جلو پیشرفتت و بگیره نمی‌گم ازدواج بده ها باعث پیشرفت خیلی ها هم از نظر مادی هم معنوی شده ولی اکثرا ناراضی هستن و من برای خودم نمی‌پسندم و نمیتونم بنظرم یه آدم تا آخر عمرم تحمل کنم 😂

اینجا اکثرا کسایی هستن که با همسرشون مشکل دارن متاسفانه 🥲و یه جورایی این چیزا براشون حتی غیر قابل ت ...

کاش تو خصوصیترین روزها و ساعتهای زندگیه مرد جماعت میشد بود 

کاش تو تنهایی و خلوتهاشون بود

کاش وقتی بیرون از خونه هستن همیشه همراهشون بود

کاش تو گوشی اون تلگرام و اینستاشو بود

کاش در همه شرایط تنهاییشون بود

اونوقت خوبیشون مشخص میشه

پسر خاله منم عاشق زنش بود ۸سال زندگی کردن عاشق و معشوق، لیلی و مجنون، فرهاد و شیرین

مثل پروانه دور زنش میچرخید

قربون صدقه اش میرفت چپ و راست

تو خونه کار میکرد

سر تا پاشو طلا گرفته بود

بهترین، لباس، مسافرتها

اما بعد ۷سال فهمیدیم صیغه ای داشته

مگه کسی  همیشه همراهش بوده که بفهمه؟

تو خلوتهاش، تو لحظه های خصوصیش

وقتی بیرون از خونه بوده زنش که بهش نچسبیده بوده

اره قبول دارم آدم انگار مجرد بیشتر بیشتر گناه میکنه

درسته خب نصف دین ادم کامل میشه

من یه مدت با کسی اشنا شدم به نیت ازدواج چند ماهی که باهاش بودم واقعا روم تاثیر گذاشته بود ۶ ماه اول که اوج هیجانات و حس و حال خوب و ترشح هورمون دوپامینه ادم حس میکنه وارد یه زندگی جدید شده اما خب سختی های خودشم داره بالا پایین زیاد داره 

کاش تو خصوصیترین روزها و ساعتهای زندگیه مرد جماعت میشد بود کاش تو تنهایی و خلوتهاشون بودکاش وقتی بیر ...

این یه نوع شکاکی هست شما به همه چیز شک دارید و دید بد دارید 

ما تا الان حتی یه خیانت نه تو اقوام خودم نه اقوام شوهرم نبوده 

همه چیز به ذاته 

این در مورد زن ها هم صدق می‌کنه