یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ادمی که ازدواج نکنه و مجرد بمونه بنظرم روح سالم تری داره تا تو زندگی با مردایی که خیانت مبکنن ۹۹ درصدشون و دروغ میگن و بی احترامن و اون مادرشوهرایی که فک میکنن پسرشون چه تاپاله ایه
با تومور مغزی دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
دقیقا همین ادمی که ازدواج نکنه و مجرد بمونه بنظرم روح سالم تری داره تا تو زندگی با مردایی که خیانت م ...
زن های زیادی دیدم قربانی ازدواج شدن برای همین از این مسئله فراریم مخصوصا بچه دار شدن که دست و پای آدمو می بنده هیچ وقت تو این مورد نظرم عوض نمیشه مجردی دوست دارم
ازدواج میکنه تا از بتونه حداقل توی خونه پدر و مادرش نباشه، قرار نیست پدر و مادر بد باشن فقط از یه سن ...
خب اینکه دلیلت برای ازدواج فرار از خونه پدری هس نمیشه همه رو جمع بست . اینم ک میگی خونه مجردی ...! در صورتی که ارتباط با دوس پسر و اینارو عادی براش باشه اره ولی در غیر این صورت تنهایی برا خوده خدا خوبه ..