2777
2789
عنوان

چرا آدم باید ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 100 پست
کاش تو خصوصیترین روزها و ساعتهای زندگیه مرد جماعت میشد بود کاش تو تنهایی و خلوتهاشون بودکاش وقتی بیر ...

من برادر خودم خیانت کرد از بقیه مردا دیگ چ انتظاری دارم

درحالی ک پدر مادر من همه تلاششونو کردن اون آدم بار بیاد نون حلال آوردن و.......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا همین 

ادمی که ازدواج نکنه و مجرد بمونه بنظرم روح سالم تری داره تا تو زندگی با مردایی که خیانت مبکنن ۹۹ درصدشون و دروغ میگن و بی احترامن و اون مادرشوهرایی که فک میکنن پسرشون چه تاپاله ایه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
افرین ولی واقعا چند درصد اطرافیانتان اینطوری هستن حقیقتا دیگ ترس دارم انقد ک درست حسابی ندیدم

خودت اگاه شو

خودت رو خودت کار کن کائنات ادم حسابی میاره سره راهت

بیخیال اطرافیان

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
دقیقا همین ادمی که ازدواج نکنه و مجرد بمونه بنظرم روح سالم تری داره تا تو زندگی با مردایی که خیانت م ...

زن های زیادی دیدم قربانی ازدواج شدن برای همین از این مسئله فراریم مخصوصا بچه دار شدن که دست و پای آدمو می بنده هیچ وقت تو این مورد نظرم عوض نمیشه مجردی دوست دارم 

ازدواج میکنه تا از بتونه حداقل توی خونه پدر و مادرش نباشه، قرار نیست پدر و مادر بد باشن فقط از یه سن ...

خب اینکه دلیلت برای ازدواج فرار از خونه پدری هس نمیشه همه رو جمع بست . اینم ک میگی خونه مجردی ...! در صورتی که ارتباط با دوس پسر و اینارو عادی براش باشه اره ولی در غیر این صورت تنهایی برا خوده خدا خوبه ..

اول بگو چند سالته؟تا حالا چقد کتاب در حوزه خودشناسی خوندی؟

۲۳ 

تا منظورت از خودشناسی چی باش ؟!

ته خودشناسی رو درآوردم تو زمینه های روانشناسی ولی مثلا یه سریا میگن تو زمینه های عرفانی و اینا نرفتم سراغش

زن های زیادی دیدم قربانی ازدواج شدن برای همین از این مسئله فراریم مخصوصا بچه دار شدن که دست و پای آد ...

اره بهترین کارو میکنی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
۲۳ تا منظورت از خودشناسی چی باش ؟!ته خودشناسی رو درآوردم تو زمینه های روانشناسی ولی مثلا یه سریا میگ ...

خودت رو ک بشناسی

خالق رو میشناسی

بعد خلقت 

و بعد خلق رو میشناسی

پس تنها خودشناسی کافی نیس

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
این یه نوع شکاکی هست شما به همه چیز شک دارید و دید بد دارید ما تا الان حتی یه خیانت نه تو اقوام خودم ...

شما تو خصوصیترین لخظات زندگیشون و همه جا حضور داشتین میان به شما اعلام میکنن چیکار میکنن؟

همه مردا تنوع طلبن، موقعیتش باشه اینکارو میکنن