2777
2789
عنوان

چرا آدم باید ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 100 پست
راضی ام همه اینجوری نیستن کخازدواج خوبی های خودشم داره حامی داری پشتیبان داری همدم داری ینفر هی قربو ...

عزیزم چقد خوب ولی من حس میکنم اون رفیق بودن همدم بودن تو خیلی از ازدواجا نیست یا اگر باش همون اولشه 

اکثر مواقع طرف یا خائن یا همدیگ رو درک نمیکنید یا رفیق نیستن یا....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی راضی ام 

همه چی بستگی به شوهرت داره

قبول دارم خیلی ها بد شدن 

ولی اگر با عقل انتخاب کنی باور کن خیلی هم خوش میگذره

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

یه نیاز درونی هست . اینکه خانواده خودت رو داشته باشی . استثنا همیشه هست ولی من هر مجرد سن بالایی رو دیدم اطرافم پشیمون بوده که چرا تنهاس . با اینکه اهل سفر و گردش و مسافرت هم بودن و دوست و رفیق هم زیاد داشتن ولی از یه سنی به بعد دیگه اینا جواب نمیده . مثلا از ۴۵ به بالا دیگه تنهایی  کم کم استرس بیشتری داشت براشون تا حس آزادی و بی خیالی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

تو ازدواج یه جور رشد روحی هست

این که با یکی دیگه مشکلاتتون رو با هم حل کنیم

با هم کنار بیاییم ،خواسته های بی اهمیت رو کنار بذاریم

تو خوشی ها هم با هم هستیم

با هم انسان های دبگه ای رو تربیت کنیم  که بچه هامون هستن

در واقع یه بچه رو با یه آدم بالغ مقایسه کنید صبر و تحمل ها فرق میکنه

ازدواج یه جور بالا بردن ظرفیته

اینجا اکثرا کسایی هستن که با همسرشون مشکل دارن متاسفانه 🥲و یه جورایی این چیزا براشون حتی غیر قابل ت ...

بله متاسفانه.. وگرنه ازدواج خیلی خوبی های خودشو داره باید درست تصمیم بگیره آدم 

منتظرتیم فسقلیم😘

همین طور که همه زن ها خوب نیستن مرد ها همین طور

مردها درصدشون خیلی بیشتره خیلی

مردا از اول اینجوری بودن زنها جدیدا اینجوری شدن طغیان کردن، خسته شدن

اکثر مردا تنوع طلبن

هیشکی کامل نیسهمه ایراد دارن نقص دارن...ازدواج اگاهی میخواد باید همدیگه رو کامل کنیم نه دنبال نقص با ...

افرین ولی واقعا چند درصد اطرافیانتان اینطوری هستن 

حقیقتا دیگ ترس دارم انقد ک درست حسابی ندیدم