2777
2789
عنوان

میخوام یه عکس بدون فیل تر بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 57 پست
خوب چه روتینی ...همون آبرسان و شوینده و ضد آفتاب ..مگه قرار چه چیزدیگه ای استفاده کنیم ..در ضمن پوست ...

شوینده ندارم معمولا با شامپو صورت و بدن پوستم رو میشورم هر روز چون هر روز دوش میگیرم ضد افتاب هم ندارم باید بخرم میشه راهنمایی کنید چه مارکی خوبه پوست من معمولیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیالورنیک اسید به نظرم برای منافذه ،از فروشنده بپرسی راهنماییت میکنن

اهان که اینطور واقعا منافذم اذیتم میکنه البته با کرم کمتر میشه ولی خب هست و من دوست ندارم 

نیاسنامید برا منافذت

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !.. لطفا اگر دختر نوجوان دارید به این قسمت توجه کنید : بهش محبت کنید ، موهاشو نوازش کنید ، صورتشو ببوسید ، بهش بگید چقدر قشنگه... بگید خیلی ارزشمنده... من تو خونه اینا رو نشنیدم و دلبسته کسی شدم که نباید میشدم.. روحم آزار دید.. لطفا نذارید اون محبتی که شما باید بهش بدین توی پسرای نفهم دنبالش بگرده💓🙂

خواهر اوفف چه پوستی داری 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

باورت میشه یه سال میخوام برم اما بچه ها دست و پامو بستن

یه روز بسپرشون دست شوهرت بگو انقدر میگی پوستتو درست کن بچه ها رو بگیر تا برم درستش کنم بیام😂 یا بسپر به مامان یا خواهرت یا حالا طرف شوهرت

🤍.