2777
2789
عنوان

چله زیارت عاشورا

102 بازدید | 28 پست

میخوام از فردا ۲ دی چله زیارت عاشورا به روش حق شناس و شروع کنم...

التماس خدا و امام حسین و کنم بلکه حاجت دو ساله ای که شب و روز برام نذاشته و بهم بدن😔

بنظرتون نتیجه میگیرم؟

این چله جوابگو هست؟

خیلی دل شکسته ام💔

واسم دعا کنید🙂❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شا الله توکل بر خدا میشه بپرسم چه حاجتی دارید ؟

فراموش کردن کسی که سهم من نیست

در واقع با این چله میخوام که خدا مهر اون شخص از دلم ببره بیرون تا اینقدر عذاب نکشم

بنظر درخواست راحتیه برای خدا

اما من به حدی رسیدم ته خط که همین الانم امکان خودکشی دارم

خسته ترینم 

فراموش کردن کسی که سهم من نیستدر واقع با این چله میخوام که خدا مهر اون شخص از دلم ببره بیرون تا اینق ...

خب من بلدم طالعِ ازدواج رو به وسیله ی حروف ابجد حساب کنم ( سایت های : اهورا مشکان ازدواج = محاسبه از طریق حروف ابجده ) 

حساب میکنم و بعد نظر داد به پای این شخص بشین یا نه ؟ اگه در طالع هم بودید ( راهکارهای افزایش محبت بین زن و شوهر و غیره رو برات میفرستم " کلاً میفرستم در آبنده که ازدواج کزدی به دردت مبخوره ) 

اگر در طالع و قسمت هم نبودید = دعای فراموشی معشوق بخون ( تو گوگل هست دعای فراموشی معشوق از راه دور ) 

من در مورد اسکرین بالایی : تاپیک هم زدم : طالع بینیِ ازدواج ( اما اونجا پست نزار چون به روز میشه و میاد بالا ممکنه کاربرهایی که تصور میکنن خرافه س { البته خرافه نیست } گزارش بزتن و تاپیکم بترکه ( به زور تاپبک زدم )