2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم با بیهوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزار ب امید حق و لطف حضرت زهرا

ممنون عزیزم. همسرمم از ازدواج اولش دوتا بچه داره ک‌بالای بیست سال هستن اما هیچ رابطه پدر فرزندی ندارن خیلی سرد و خشک فقط تو این چند سالی دو سه باری بهش زنگ زدم اگه کاری داشتن و گرن اصن مرده زندش براشون فرقی نداره

ممنون عزیزم. همسرمم از ازدواج اولش دوتا بچه داره ک‌بالای بیست سال هستن اما هیچ رابطه پدر فرزندی ندار ...

دلیلش چیه اخه؟مگه میشه ؟شاید کلاخودش سرده ببین مهم هس ک اخلاقش چجوریه برای داشتن فرزند ولی اول خودت ملاکی برای اینکه ازتنهای دربیای 

جاریم خیانت کرده دارن طلاق میگیرن دوتام دختر داره شوهرش روسرش گذاشته دختراشو درصورتی ۹و ۷ساله هستن سنشو متاسفانه ازالان حرکات غیراخلاقی دارن مثل مادرشون خداایندشون ختم بخیرکنه چون براای باورم زن فاسدفرزندشم بخودش میره چون مادرجاریم خطاکاربود و ۴تا بچهاش ۳تاش خراب شدن مام خیلی میترسیم ولی شوهرش ب هیجاش نیس بهامیده ب اینا لوسشون کرده حسابی دوتانیم وجبیا بیشتر کوچه و اقوامو بهم ریختن 

دلیلش چیه اخه؟مگه میشه ؟شاید کلاخودش سرده ببین مهم هس ک اخلاقش چجوریه برای داشتن فرزند ولی اول خودت ...

تا جایی ک این چند سال من باهاش زندگی میکنم همون اوایل از جاریم و حتی خواه شوهرم بهم گفتن خیلی خسیسه ک زندگیش اینطوری شده و واقعا دروغم نگفتن اما با من زیاد جرات خسیسی نداره چون می‌ترسه جدا شم چند باری هم بحثمون شده حتی کتکاری سر همین خسیس بودنش من ب این چیزا ک فک میکنم پشیمون میشم از بچه دار شدن ک ن رسیدگی بشه و فقط ی موجود دیگه رو بیگناه وارد این دنیا کنم

تا جایی ک این چند سال من باهاش زندگی میکنم همون اوایل از جاریم و حتی خواه شوهرم بهم گفتن خیلی خسیسه ...

شماعزیزم برای خودت دل خودت تنهای خودت و سرگرم باشی میخای بیاری انشالاکه باوجودش همچی عوض بشه ب بهترین شکل ممکن بشه