2777
2789
عنوان

چله زیارت عاشورا

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 28 پست
شما چله رو انجام دادین؟جواب گرفتین؟

میگن رد خور نداره غیر ممکنه حاجت نگیری 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایارو ک میگید بیشتر انگیزه میگیرم ک بخونمش:))))

بگیر هرکسی نمی تونه بگیره دعوت نامه از طرف امام حسینه برای هرکسی‌ که بخونه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
مرسی قربونت برم 💚💚💚 محبت کردین

خواهش میکنم 

میخوای محاسبه کنم ( اسم شناسنامه ای طرفین و اسم شناسنامه ای مادرانشان = این ۴ تا اسم را به ابجد کبیر در می آوریم حاصلجمع را ÷ بر اعدادِ مربوطه میکنیم :

مثلا یکیش اینه : تقسیم بر عدد ۵ 《 همون عکس زمینه صورتی که بهش میگن ستاره ی دوام " محاسبه ی شیخ بهایی " 》) و محاسباتِ دیگه

اما همین اسم شناسنامه ای تفاسیری داره 

***************&&&&&&&&****************

برای محاسبه ی راحتترِ اسامی ( با اون تفاسیری که گفتم ) برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام : رو از بازار نصب کردم و قسمت اول اون برنامه : محاسبه ی ابجد ( اسامی رو اونجا وارد میکنم تا ابجدِ کبیرِ فلان اسم ، درست و صحیح به دست بیاد = مثلا ابوالفضل زاده ی مائده ( ابولفضل ؛ مااده = این شکلی درسته ) 

یا آیدا زاده ی پروین ( آیدا میشه هیدا 《 یا   ااااایدا 》 ) پروین میشه روین 

سیده زهرا زاده ی کبری ( میشه زهرا ؛ کبرا ) 

و غیره

ابجدِ کبیرِ صحیحِ اسامی که به دست اومد ( رو کاغذ مینویسیم و محاسبه را انجام میدیم

از خوشحالی اشکم درومد الهی ک امام حسین حاجت منم از خدا درخواست کنهمرسی عزیزم

الهی امین 

کاش حاجت منو هم بده من فقط باید معجزه شه برا حاجت ام 

الهی امین کاش حاجت منو هم بده من فقط باید معجزه شه برا حاجت ام

حاجتتون که تو مسئله عشق و عاشقی نیست؟ البته ببخشید که میپرسم چون از نظر من تمام مشکلات مادی قابل حله الا مشکل احساسی!

حاجتتون که تو مسئله عشق و عاشقی نیست؟ البته ببخشید که میپرسم چون از نظر من تمام مشکلات مادی قابل حله ...

من. درسم تموم شده 

بعد  کنکور دادم اردیبهشت دانشگاه قبول شدم 

حالا امروز امتحان ریاضی مونده ام از دهم رو دادم 

گند زدم حتی ۵ ام نمیشم 

دانشگام‌ رو هواعه‌ اگه ریاضی رو پاس نشم رشته ام میپره‌ 

اون جایی ام که امتحان دادم گفته فقط باید ۷ بگیرید 

تا پاس شید‌ حالا منم الان گند زدم 

موندم چی کار کنم کاش می‌شد چله بگیرم معجزه شه منم قبول شم😞