2777
2789
عنوان

پارتنر خلبان

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه مثل هم نیستن و البته که جنگنده هست 

اما یکی از دوستانم همسرش خلبان هواپیمامسافربری هست .

زیاد راضی نیست 

بااینکه حقوق بسیار خوبی داره

البته این آقا اگه اونجا هم نبود همین بود شاید 

چون یکسری ها ذاتشون کلا خرابِ  

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

انقد که زندگی با این افراد استرس داره بخدا که ادم روانی میشه نکن استارتر تجدید نظر کن ایشون نظامیه خدا نکرده جنگی چیزی بشه تمام فکر زکرت میشه سلامتی ایشون ..

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
چجوری ؟کامنت گذاشتی؟

نه عزیزم

خودش منو فالو کرد 

نمیدونم اکانتمو کجا دیده بوده

ولی ریکواستاشو اورد کلیییی ریک از دختر پلنگا داشت

ولی راه نمیده داخل پیجش 

حریم شخصیش براش مهمه

اره منم شنیدم مسافربری بهتره ولی باز نمیدونم مثلا رنج حقوقشون اینا تو چه سطحیه

رل من مسافر بری بود حقگقش بالا بود ولی بشدت مغرور بود وای خیلی جنتلمن بود عین بلبل 4تا زبون دنیارو خرف میزد 🤤😂😂خلاصه خیلی خفن بود قسمت هم نشدیم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

نیرو های مسلح اونم ارتش حقوق زیادی ندارن بعد که ریسک بالایی داره اونم با این وضع هواپیماها داغون

هواپیما سوار نمیشن

یه چیزی شبیه هلی کوپتر سوار میشن

ولی قبول دارم حرفتو

چیکار کنم خوشم اومده ازش😂

خدا نکنه🥲

سلام. حقیقتا جواب سوال شما رو نمی دونم اما در عوض براتون آرزوی خوشی و شادی دارم. بمونین برای هم.

شاید سوالی که بپرسم یه کم از نظر برخی افراد عجیب باشه اما اگر جواب بدی، خانومی کردی.

چطوری تونستین باهاشون از طریق اینستا آشنا شین؟ مثلا این پیج های همسریابی/ کامنت گذاشتن زیر پست ایشون / ... ؟

اگر این سوال رو می پرسم به خاطر اینه که یاد بگیریم بتونیم با فرد مورد نظر آشنا شیم.
باز هم پیشاپیش ممنون میشم اگر جواب بدی.