2777
2789
عنوان

پارتنر خلبان

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 71 پست
می دونی راستش الان هم وضعیت یه مقدار نابسامان هست هواپیما ها هم کیفیت شون جالب نیست اما خب ارتش حقوق ...

اره 

هر دفعه میگه پرواز دارم دل شوره میگیرم ولی بین ادمایی که باهاشون اشنا شدم این به دلم نشسته و حس میکنم مرد پخته ایه برا ازدواج و زندگی

عزیزم خوشبخت باشید ولی سوالی دارم چون اشاره کردید پزشکی میخونید گفتم ازتون بپرسم ممنون میشم بگید عزیزم ... گفتی پزشکی میخونی؟ میشه بگی چند ساعت میخوندی روزی و تست میزدی و اینکه اگه میشه میشه بگی کدوم علوم پزشکی میخونی؟ و راضی؟ کدوم دانشگاه ها بهترن؟

ممنون میشم به سوالاتم جواب بدی کنکوریم درگیره ذهنم💗

پاها رو زمین ولی طرفدار پرواز!✨️🤌🏻🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزمنه ایشون منو فالو کردننمیدونم اصن اکانت من رو از کجا دیده بودنخبلی اتفاقی اشنا شدیمولی فقط ...

همای سعادت رو شونه هاتون نشسته.

و آفرین به شما که تونستین قبول کنین برین سر قرار و ایشون رو حضوری ببینین. مردی که مرد باشه سر قرار میاد و حرف های ناجور نمی زنه.
هر سوالی دارین به موقع و به وقتش از ایشون بپرسین. مثلا بگین من درآمدم تو این رنج خواهد بود دارم فکر می کنم فلان چیز رو بخوام بخرم چقدر باید جمع کنم؟ شاید ایشون هم به حرف بیاد و بگه درآمدش چقدره

خلبانی خوندهدانشگاه افسری

از لحاظ پرستیژ کاری اینا بهم می‌آیین مهم تر از همه چیز اخلاق و فرهنگ خودش و خانواده اولویت باشه عزیزدلم انشالله خوشبخت بشی با اونی که تو سرنوشتت میاد.

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
اره هر دفعه میگه پرواز دارم دل شوره میگیرم ولی بین ادمایی که باهاشون اشنا شدم این به دلم نشسته و حس ...

انشاالله هر چی که به صلاخت هست برات اتفاق بیافته

منم هر وقت ماموریت میره کل وجودم رو استرس می گیره نه می تونم بخوابم نه غذا بخورم تا ماموریت اش تموم بشه

عزیزم خوشبخت باشید ولی سوالی دارم چون اشاره کردید پزشکی میخونید گفتم ازتون بپرسم ممنون میشم بگید عزی ...

ساعت مطالعه م بین ۸ تا ۱۰ ساعت بود

نمیتونم بگم کدوم دانشگاهم عزیزم ولی خب قاعدتا دانشگاه های کلان شهرا بهتر هستن

ولی تو رشته ی پزشکی اگه شهر خودت بخونی به نظرم خیلی بهت راحت تر میگذره

همای سعادت رو شونه هاتون نشسته.و آفرین به شما که تونستین قبول کنین برین سر قرار و ایشون رو حضوری ببی ...

اره ادمی هست که بگه ولی باید بپرسم خودم ازش

یکم سخته برام

همش میگم نکنه فکر کنه پول پرستم😂

مرسی عزیزم لطف داری

اره اشناییمون خیلی خیلی اتفاقی شد

ساعت مطالعه م بین ۸ تا ۱۰ ساعت بودنمیتونم بگم کدوم دانشگاهم عزیزم ولی خب قاعدتا دانشگاه های کلان شهر ...

ممنونم عزیزم شهرای بزرگ نمیحونید یعنی؟ الان میگن پزشکی شهرای بزرگ بهتره ... سطح علمیو ایناشو میگن منظورشونه

از لحاظ پرستیژ کاری اینا بهم می‌آیین مهم تر از همه چیز اخلاق و فرهنگ خودش و خانواده اولویت باشه عزیز ...

مرسی عزیزم 

اره میدونم باید یکم تایم بدم 

تازه چند هفته هست اشنا شدیم

مرسی عزیزم

همچنین شما

ممنونم عزیزم شهرای بزرگ نمیحونید یعنی؟ الان میگن پزشکی شهرای بزرگ بهتره ... سطح علمیو ایناشو میگن من ...

نمیتونم عزیزم بگم کجام ولی به نظرم اولویتت شهر خودت باشه

تو پزشکی مهم ترین چیژ مطالعه مستمر خودته نه استاد و اینا

نمیتونم عزیزم بگم کجام ولی به نظرم اولویتت شهر خودت باشهتو پزشکی مهم ترین چیژ مطالعه مستمر خودته نه ...

درسته مطالعه خوده ادم ... ممنون عزیزم موفق باشی و خوشبخت بشی✨️💗

مرسی عزیزملطف داریاگه اونجوری بوده که اره سخته واقعا زندگی با خانواده شوهری که این مدلی باشنخوشبخت ب ...

مرسی قشنگم همچنین شماهم❤️🥰🥹

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭