2777
2789
عنوان

توروخدااینقدرداف نباشیدبزاریدماهم دیده شیم هم مذهبیاهم غیرمذهبیا

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 67 پست
والامگه حق الناس فقط پشا سرمردم حرف زدنه اینم یجورشه یه پدرپیش خانواده اش شرمنده میکنن قدیم مردم داش ...

باید بپوشن شوهرشون چشم ودل سیر بشه 

هرکس با وضعیت خودش یکی ماهی یه دست میخره یکی ماهی ده دست طبیعیه

بیخیال بابا بزار هرکی هرطور میخاد رفتار کنه 

من خودم واقعا پول ندارم به خودم برسم زیاد خیلی معمولیم با این حال راضیم 

فاز رقابتی با کسی نگیرین ک اون خوشگل شده لباس جدید خریده منم باید اینکارو کنم 

بابا به مامان چیزی نگو🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توعم سعی کن اعتماد به نفست و ارزش اجتماعیت رو به پوشش و از این دست موضوعات گره نزنی نازنینم

بحث اعتمادبه نفس نیست من میتونم خودمو اوکی کنم ولی یه بچه درکی ازاینجورچیزانداره که چرابچه فلانی اینجوره من اینجوربعضی بچه هام میبینن چیزی نمیگن میریزن داخل خودشون اینادراینده ممکنه یه ادم افسرده باشه کی جواب دل این بچه رومیده

والامگه حق الناس فقط پشا سرمردم حرف زدنه اینم یجورشه یه پدرپیش خانواده اش شرمنده میکنن قدیم مردم داش ...

یعنی ایلان ماسک الان چقدر حق الناس گردنشه؟عزیزم حرفت غیرمنطقیه یه سری افراد نون شب ندارن بخورن پس شماهم دیگه نون نخر که حق الناس نشه و کسی شرمنده ی زن و بچش نشه

برا خودت فتوا نده اونی که داره زحمت کشیده که داره حقشه خرج کنه هر کس اندازه ای که داره خرج کنه حسود نباشیم 

خب عزیزم همونایی که داری رو تو یه طیف رنگ بگیر یا یه جوری که با هم ست باشه.

اصن بحث من ست کردن نیست مردم اسراف گراشدن جامعه به دوگروه دارانداراتقسیم شده که ندارابیشتران 

توروبیاین فرهنگ سازی کنیداین موضوع رو

اصن بحث من ست کردن نیست مردم اسراف گراشدن جامعه به دوگروه دارانداراتقسیم شده که ندارابیشتران توروبیا ...

الان بیشتر کشور زیر خط فقر هستن ولی خب هر کی که وضعش خوبه برای چی ب خودش نرسه

بحث اعتمادبه نفس نیست من میتونم خودمو اوکی کنم ولی یه بچه درکی ازاینجورچیزانداره که چرابچه فلانی این ...

بچه باید ببینه و گاهی باید حسرت بخوره تا انگیزه بشه تلاش کنه بچه ای که فقط فقر میبینه که انگیزه نمیگیره 

بحث اعتمادبه نفس نیست من میتونم خودمو اوکی کنم ولی یه بچه درکی ازاینجورچیزانداره که چرابچه فلانی این ...

دست بالای دست زیاده، فامیلی دارم‌که فقط قیمت کیف خانومش چند صد میلیون تومنه، یه ساعت مچیش ۱۴ میلیارده، بیام خودمو با اون مقایسه کنم؟ خب اونا فوق تیلیادرن. منم اندازه ی خودم میپوشم و میگردم ولی اگه نمیتونم مثل بقیه پول خرج کنم برام مهم نیس، کلا مقایسه نمیکنم. شما هم مقایسه نکنین، همین فامیلمون به قدریییبب خیر هستن و دست و دل باز، ولی خب طبیعتا دوس دارم زندگی لاکچری داشته باشن، چون میتونن.

درحدخودت باشاینم نشون میده توهم داشتی ازاونا بدتر بودی

نه راستش من ازلحاظ مالی کاملامستقل ام واینکه میتونم هرروز یه دست بپوشم ولی اینکارنمیکنم نمیخوام دختری به نگامیکنه حسرت لباسی که تنه منه روداشته باشه من قبلاکه باخانواده ام پوششم گفتم درچه حدبودالانم همونه وتغییری نکرده

واقعن چقدرررر ادمای پرتوقعی هستیکاملن غیر منطقیاصلن یه چیزی میگید ادم شاخ درمیاره

توقع نیست خانم رعایت حق اجتماعی بقیه است طرف ملکه یه کشوره لباس ده سال پیشش وتغییرمیده دوباره میپوشه اونوقت مردم مانون شب محتج ان همونیم درمیارن میدن خرج لباس

اصن بحث من ست کردن نیست مردم اسراف گراشدن جامعه به دوگروه دارانداراتقسیم شده که ندارابیشتران توروبیا ...

بله متاسفانه وقتی علم و سواد تو جامعه کوبیده میشه همین میشه.

چیزی که داره رواج پیدا میکنه ظاهربینی و ساختن ظاهرشون هست من خیلیا رو دیدم که بنده های خدا تو سرما سه چهار نفره رو موتور نشستن یعنی حتی ماشین ندارن بعد چسب عمل بینی دارن در این حد که وام میگیرن عمل زیبایی کنند.

کلا ارزشها عوض شده متاسفانه.