2777
2789
عنوان

نامزدم میگه دیگه بهت حسی ندارم

676 بازدید | 95 پست

یک ساله باهم نامزد بودیم یک ماه دیگه صیغمون تموم میشه من باهاش رابطه کامل داشتم و الان میگه نمیخوامت من خیلی خیلی دوسش دارم اونم‌میگه دوسم داره اما بهم حسی نداره باهام‌میگه میخنده بعدش یهو فردا صبح پیام‌میده میگه نمیخوامت میریم بیرون باهم خوبی بعدش میام خونمون میگه نمیخوامت 

یه روز میگه دوسم داره یه روز میگه دوسم نداره نمیدونم چیکار کنم دارم داغون میشم خودم دیگه حالم خوب نیست میگه منو به عنوان همسر نمیبینه گفتم پس شریک جنسیم باهات بعدش دعوامون شد سر این قضیه 

چیکار کنم خانواده هامون فقط میدونن ما یه مشکلی باهم داریم نمیدونن مشکل چیه 

❌️البته اینم بگم‌من به یه ملایی زنگ زدم گفت براش یکی دعا گرفته که عقد نکنه بختشو بستن فلا ❌️

❌️لطفا توهین نکنید به نامزدم یا به من فقط راهنمایی کنید ممنون ❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلی سیاست مدار هست و کلی دشمن دارند چرا کسی بخت اونا را نمیبنده؟

اینا همش چرت و پرته

ببین چجوری برخورد میکنی

هی در دسترسش نباید باشی

هی غر نزنی و هر بار یه چیزی بهش نگی

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بهت گفته نمیخوامت و هنوز جوابشو میدی ؟

آفرین من حرفی ندارم 

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

اشتباهت فقط اون رابطه کامل بود 

بعدم ببین اون ملا میتونه کاری کنه اون طلسم و باز کنه؟ 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
نباید رابطع برقرار میکردی الان با خودش گفته این دختره حتما با بقیه هم بوده ک اینقدر زود وا داده پسرا ...

نه مشکل اینجا نیست میدونه تاحالا با کسی نبودم من حتی لب گرفتنم بلد نبودم خودش بهم یاد داد میدونه با کسی رابطه ای نداشتم 

تقصیر خودت بود 

میگن تو دوران عقد هم نباید رابطه کامل داشته باشید چه برسه به صیغه

هر چه سریع تر موضوعو با خانوادت درمیان بذار 

اگه موضوع بکارتت برات مهم نیست پس رابطه رو تموم کن

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

شوهر منم همینطوری بود یهو میگفت نمیخوامت بعد میگفتم خب برو دیگه همه چی تموم خودش دست از سرم برنمیداشت 

الان خوبه خدارشکر دیگه همچین حرفی نمیزنه

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور