2777
2789
عنوان

خواستگار دارم بیایننن

348 بازدید | 54 پست

دوتا خواستگار دارم 

هنو نیومدن  اجازه خواستن ک بیان

یکی معاون مدرسه اس خونه ماشین هم داره ۲۵ سالشه

اون یکی خونه و ماشین نداره توی ارتش تازه شروع بکار کرده میگه وقتی متاهل بشم ارتش خونه میده سن اینو نمیدونم ولی ۲۲ یا ۲۳ سالش باید باشه

من چن روز پیش ۲۰ سالم شد 

بنظرتون کدوم خوبه؟

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور🤍🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون شوهر خودم معلمه اون معلمه بهتره😂البته اون حتما شغل دیگه هم داره ک تونسته خونه و ماشین بگیره شای ...

البته پسره ۲۵ سالشه

یعنی ۳ سال هست دانشگاه تموم شده

چطور خونه گرفته

یا شغل دوم داره

یا پدرش بهش داده

سلام
با توجه ب سنت ازدواج کلا الان زوده همون معلمه بهتره نظامی خوب نیست

ولا خونوادم اصرار دارن الان ازدواج کنم🥲

نظامیه رو میشناسم مهربونه و کلا اونطور ک میخوام هست ولی

نمیدونم چیکار کنم والا🥲

ولا خونوادم اصرار دارن الان ازدواج کنم🥲نظامیه رو میشناسم مهربونه و کلا اونطور ک میخوام هست ولینمیدو ...

جدا از شخصیتش گفتم 

نظامی خب میدونی اگ خدای نکرده جنگی چیزی باشه جلو هستن دیگه. فکر اینام باش 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
چون شوهر خودم معلمه اون معلمه بهتره😂البته اون حتما شغل دیگه هم داره ک تونسته خونه و ماشین بگیره شای ...

😂

پدرش کمکش کرده فک کنم

من اونی ک نظامیه رو دیدم ازش خوشم میاد مهربونه و اینا ولی نمیدونم خونوادم قبولش میکنن یان

البته پسره ۲۵ سالشهیعنی ۳ سال هست دانشگاه تموم شدهچطور خونه گرفتهیا شغل دوم دارهیا پدرش بهش داده

اره دیگ گفتم ک احتمالا شغل دوم داره چون هم خودم هم نامزدم معلمیم الان نهایتا این آقا با ۳ سال سابقه ۱۲ تومن درآمدش باشه از معلمی بقیه اش یا از جای دیگه بوده یا باباش داده

هنوز ندیدی قیافه ها رو اخلاق روحس میکنم میخوای ازدواج کنی برهفقط خونه و ماشین و پول نیست

نه اونی ک نظامیه رو دیدم قبلا ازش خوشم میاد مهربونه و اینا

من ملاکم مادیات نیس

خونوادم اصرار دارن الان ازدواج کنم اصلا امون نمیدن🥲