2777
2789
عنوان

پیزو تاپیک های نی نی سایت

104 بازدید | 16 پست

داخل خیلی از تاپیک ها میگن فلانی با ما لج شد ژن داداشم/خواعر شوهرم بی دلیل بده و ظلم میکنه 

جاریم کم محلی میکنه و ظلم کرده  دنبال دعوان طایفه شوهر و من مظلومم

اقا نمیخوام قضاوت کنم ولی بنظرم وقتی طرف سرش تو لاک خودش باشه و کاری نکنه قطعا نشکلات پیش نمیاد 

مخصوصا زن ها بخاطر سیاستی دارن داخل جمع به طرف بی احترامی نمیکنن یا حتی به خود طرف که وجه اشون خراب نشه...

پس نتیجه میگیریم خود استارتر هم خطاهایی کرده که طرف مقابل این کارارو میکنه

یا پیاز داغشو زیاد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه لزوما اینجوری نیست ببین من حجابم کامله ولی مادر شوهرم اصن خله از بعد ازدواج گیر گیر که باید چادر سرت کنی و من واقعا دوست نداشتم همش طعنه دعوا گیر شوهرمم میگفت منم دوست ندارم ./یه بار با دعوا از خونشون اومدیم بیرون من 4 ماهه باردار بودم اومدیم که سوار آسانسور بشیم همچنان که داشت فحش میداد منو از روی پله ها انداخت پایین بچه من سقط شد. من هیچ وقت توهین نکرده بودم هیچ وقت بحث نمیکردم کارمم بد نبود فقط نمیخواستم چادر سرم کنم . این آدم مریض بود 

حرفتون تا حد زیادی درسته

ولی فراموش نکنیم توی ایران ما با تعداد بسیااار زیادی آدمایی مواجه هستیم که مشکلات روحی روانی دارن و هیچ اقدامی هم جهت درمانش نمیکنن نمونش خودشیفته ها شما کاری هم به کارشون نداشته باشین اونا باهاتون کار دارن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اینجا کلا پیاز داغشو زیاد میکنن طرف حتی اومده گفته زنموی شوهرم به شوهرم چشم داره اخه زنی که سنش بالا و خانواده ای داره مگع وقته پریدنشه

اینجا ذهن هاشون مسمومه

خداروشکر اطرافم همچین آدم هایی ندارم

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نه لزوما اینجوری نیست ببین من حجابم کامله ولی مادر شوهرم اصن خله از بعد ازدواج گیر گیر که باید چادر ...

متاسفم بابت تجربه بدی که داشتی ...

اره ادم مریض متاسفانه وجود داره 

ولی تعدادشون خیلی کمه

ولی نمیشه کل طایفه یا همه فامیل مریض باشه خوب شماهم حتما ی ایرادی داری که بقیه لج میکنن 

حرفتون تا حد زیادی درستهولی فراموش نکنیم توی ایران ما با تعداد بسیااار زیادی آدمایی مواجه هستیم که م ...

درسته وجود دارن ولی تعدادشون خیلی کم هست و برای همه صدق نمیکنه 

مثلا تاپیک پربازدید،نمیشه همزمان جاری،برادر شوهر و مادر شوهر بیمار باشن.. قطعا سانسور هایی صورت گرفته 

خوشبخالت که هنوز با همچین افرادی که بی دلیل برن رو اعصابت گیر نکردی 

من هیچوقت فراموش نمیکنم دو تا زنعموم چجوری با مادرم برخورد میکردن

هرموقع مهمونی داشتیم  انقدر پای غذا کشیدن میگفتن چقدر کمه غذا ما نمیریم رو سفره همینجا میشینیم کم نیاد  حالا ما 10 تا مرغ پخته بودیم برای 20 نفر  با یه مدل دیگه غذا

و درنهایت کلی ام غذا اضافه میومد

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

خداروشکر که تاپیکای پر بازدید ها رو نمیخونم ذهنم آرومه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000     خستم  از خنده های  فیک ......                                                                  من سفید بپوشم  شما  سیاه  من بخوابم  شما گریه کنین👋    کاش  زندگی هم استعفا نامه داشت!                                                  الانم خوبم  چشام الکی شلوغش میکنن:)                          هیچ کس از آخرین خداحافظی با خبر نیست‌‌.